Cluj

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Clienții din Cluj descoperă avantajele unui șemineu sigur, montat cu ajutor specializat

Clienții din Cluj descoperă avantajele unui șemineu sigur, montat cu ajutor specializat

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Apartine de
Eben Advertising
Vizualizari
1684

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Construcția unui semineu care să respecte condițiile optime de siguranță și confort este un proces complex, cu un grad crescut de dificultate. Și ca să nu-ți asumi riscuri de funcționare precară sau legate de alte potențiale disfuncționalități, am cerut opinia specialiștilor despre cum ar trebui să decurgă etapele montajului și la ce lucruri ar trebui să fim atenți astfel încât, siguranța locuinței și sănătatea membrilor familiei să fie pusă mereu pe primul loc.

În acest sens, meșterii sibieni de la PEFOC, care activează de peste 20 de ani în industria soluțiilor de încălzire alternativă din România, recomandă folosirea unor produse de calitate, șeminee și accesorii premium, dar și apelarea la profesioniști cu experiență, care să se ocupe cu responsabilitate de etapele de montaj și finisaj. Cele mai importante noțiuni și aspecte pe care un specialist le are în vedere în etapele instalării, determină ca un șemineu să performeze în condiții optime vreme îndelungată, respectând cu precizie tehnologică o serie de parametri calitativi de siguranță și confort.

Alege doar materiale potrivite și de calitate superioară


În primul rând, ar trebui să acordăm o atenție semnificativă tuturor materialelor care vor fi folosite la construcția unui șemineu, indiferent dacă vorbim despre un model clasic, pe lemne sau despre ineditul termosemineu pe peleti. De foarte multe ori, specialiștii s-au confruntat cu situația în care clienții sunt derutați că, deși dețin în casa lor un șemineu foarte aspectuos, acesta nu funcționează la parametri așteptați, eșuând din cauza defecțiunilor apărute în timp și a materialelor de calitate îndoielnică folosite în procesul de construcție.

Măsurați și pregătiți cu atenție locul unde va fi montat șemineul


Înainte de a ne apuca de etapa de construcție propriu-zisă a șemineului, trebuie trasat locul unde acesta va fi montat, ținând cont de dimensiunile focarului, modelul dorit, grosimea de materiale necesare izolării și parametri tehnici. Și încă un lucru foarte important este ca, înainte de a trece la următoarea etapa de construcție a șemineului, trebuie curățat bine locul de amplasare, pereții fiind tratați cu amorsă specială.

Racordarea focarului la coșul de fum


După ce focarul a fost așezat pe poziție conform schițelor de amplasare, va urma racordarea la un coș de fum sau la un burlan soba. În această etapă este vital ca burlanele să fie de foarte bună calitate, acestea trebuind să asigure o bună etanșeitate pentru a nu exista scăpări de gaze ca să eviți ca după doar 2-3 ani de funcționare, să te apuci să strici întreagă construcție doar pentru a înlocui un tub de evacuare.

Construcția structurii de rezistență a șemineului


Zidirea soclului din partea inferioară a focarului poate fi executată din plăci izolatoare, mult mai ușoare decât cărămida plină, mai ales că în partea inferioară a soclului nu avem temperaturi înalte. De la nivelul focarului, în sus, se vor folosi doar materiale izolatoare sau refractare, special concepute în acest scop. Specialiștii lipesc plăcile izolatoare și umplu rosturile, doar cu adeziv flexibil special destinat pentru construcția șemineelor, disponibile și în oferta meșterilor de la PEFOC.

Nu vă grăbiți și fiți conștiincioși până la capăt


Chiar dacă tentația este mare și suntem aproape gata, etapa finală a construcției nu trebuie grăbită. Mare atenție la dimensionarea grilelor! Se va lua în considerare doar dimensiunea interioară de evacuare, nu și dimensiunea totală a grilei, adică doar partea pe unde aerul va fi evacuat. Acest lucru înseamnă că se va calcula dimensiunea totală minus aproximativ 2-3 cm.

Acestea sunt doar câteva sfaturi despre montajul profesional al unui șemineu de a cărui reușită depinde în foarte mare măsură de experiența celui care efectuează instalarea. Așadar, apelează la ajutorul echipei Pefoc dacă urmărești să-ți montezi în condiții ideale și în perfectă siguranță un șemineu de care te vei putea bucura pentru mult timp, alături de persoana iubită, prieteni și familie.

Prin intermediul magazinului on-line pe foc.ro, profesioniștii sibieni îți pun la dispoziție și un întreg univers de peste 9000 de produse și soluții de încălzire alternativă, începând de la modelele clasice de șeminee pe lemne, pe gaz sau electrice, materiale și accesorii profesionale, dar și sisteme profesionale de coșuri de fum din cărămidă, inox sau ceramice HOCH - totul pentru confortul sublim și căldura naturală a căminului tău!

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro