Cluj

Cinema Dacia

Cinema Dacia

Detalii cinematograf

Adresa
Cluj Napoca, Strada Bucegi, nr. 11 B
Telefon
0799933556
Social links
Categorie
Cinematografe
Modificat
acum 4 ani si 4 luni
Vizualizari
1345

Voteaza & Distribuie

Prezentare cinematograf

Cinema Dacia Cluj

Cinematograful Dacia din cartierul clujean Mănăștur a fost reabilitat de Primăria Cluj-Napoca datorită implicării clujenilor în proiectul bugetării participative. Urmare a acestui proces, clujenii au decis că reabilitarea cinematografului trebuie să reprezinte o prioritate a administrației.

Cinematograful dispune în prezent de o sală mare cu 205 fotolii, pregătită pentru proiecții de film, spectacole de teatru, concerte etc. Mai există o sala mică, multifuncțională, adaptată pentru aproape orice tip de eveniment, cu o capacitate pe scaune de aproximativ 100 de locuri. Foaierul generos poate găzdui expoziții și coctailuri. La etaj este, de asemenea, o mică sală multifuncțională, sală care va putea fi folosită de clujeni pentru diverse activități: cursuri, seminarii, ședințe, întâlniri etc.

Pentru organizarea de evenimente la Cinematograful Dacia trebuie respectate cateva minime proceduri birocratice. Menite sa asigure sanse egale pentru toti, procedurile sunt gandite astfel incat timpul necesar organizarii unui eveniment sa fie minim.

Proceduri:
1. Cerere transmisa pe mail catre obiectiveculturale @ primariaclujnapoca.ro sau cerere scrisa depusa la Registratura Primariei Cluj-Napoca (Motilor 7);
2. Stabilirea detaliilor evenimentului in cadrul unei intalniri intre administratorii cinematografului si organizatorul evenimentului;
3. Semnarea unui Protocol de colaborare / Contract de inchiriere.