Cluj

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Chiuvetele din inox si granit Blanco

Chiuvetele din inox si granit Blanco

Detalii anunt

Telefon
0745631079
Social links
Pret
400 LEI
Categorie
Anunturi instalatii sanitare
Modificat
acum 2 ani si 2 luni
Vizualizari
683

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Chiuvetele din inox si granit Blanco

Compuse din 80% granit, chiuvetele Silgranit rezistă la căldură, zgârieturi și așchii, făcându-le un plus durabil pentru orice bucătărie. Chiuvete Silgranit necesită puțin mai mult decât îngrijirea și curățarea de bază, sunt disponibile în șapte culori diferite, astfel încât este ușor să găsești una care să nu intre în conflict cu decorul bucătăriei tale. Proiectate de Blanco, având grijă și curățare simple, chiuvetele oferă atât atracție estetică, cât și practic.

Pe măsură ce vasele sunt clătite și vasele sunt golite, bucăți de mâncare își vor găsi inevitabil drumul în chiuvetă. Un produs de curățare neabraziv este un mod eficient de a îndepărta orice resturi încăpățânate. Blanco își face propriul produs de curățare, Blancoclean Composite Cleanser, care trebuie utilizat numai pe chiuvetele Silgranit de culoare deschisă. Va invitam pe site-ul Protege Parol sa descoperiti toata gama noastra de chiuvete si accesorii ideale pentru casa.

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online by Peter Bahuczki - ofer publicitatea online prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/