Cluj

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Chiuvete de bucatarie din inox Blanco

Chiuvete de bucatarie din inox Blanco

Detalii anunt

Telefon
0745631079
Social links
Pret
258 LEI
Categorie
Anunturi instalatii sanitare
Modificat
acum 3 ani si 8 luni
Vizualizari
833

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Pentru ca ne dam seama ca orice persoana care se respecta vrea sa se bucure de confort si eleganta in casa sa, echipa Protege Parol iti vine in ajutorul tau cu gama de chiuvete de bucatarie din inox care sa iti dea sansa sa iti amenajezi corect intreaga bucatarie si casa.

Aceste modele de chiuvete moderne iti vor aduce un stil unic in casa ta de care sa te poti bucura mai multa vreme.Ele sunt realizate din materiale de top care sa ofere confort si experienta de utilizare de top. Stilul unic a acestor modele de chiuvete vor aduce in casa ta tot confortul de care ai nevoie zi de zi.

Filtre anunt

Sanitare: Chiuvete

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/