Cluj

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Chiuvete de bucatarie Blanco

Chiuvete de Bucatarie Blanco in Cluj

Detalii anunt

Telefon
0745631079
Pret
550 LEI
Categorie
Anunturi mobila si accesorii
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Vizualizari
843

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Chiuvete de Bucatarie Blanco in Cluj

Fie că doriți să spălați vasele, curățați legumele sau spălați farfuriile: chiuveta de bucătărie este o necesitate. Este un element central, versatil și estetic în același timp . Acestea sunt disponibile în toate dimensiunile și formele, ca si chiuvete simple sau duble și realizate din diferite materiale. Indiferent dacă doriți să înlocuiți vechea chiuvetă sau să utilizați una nouă - ambele variente sunt foarte ușoare dar si convenabile. Condițiile preliminare sunt o pregătire bună, un blat de bucatarie curat și clar și un minim de precizie și precizie.

Când vă remodelați bucătăria, probabil că veți dori o nouă chiuvetă. Este mai mult decât alegerea culorii potrivite și alegerea unei culori și a unui material. O întrebare care apare mereu în mintea noastră este - din ce material să fie realizată chiuveta de bucătărie? Dar pe lângă asta trebuie să ne gândim serios și la numărul de cuve pe care să îl aibă chiuveta dar și tipul de montaj și forma chivuetei. O chiuvetă dublă este recomandată pentru bucătăriile mai mari. Cele două boluri vă oferă două zone de lucru, astfel încât să puteți curăța legumele într-un vas în timp ce altcineva își spală mâinile în celălalt. Încercați asta într-o singură chiuvetă!

Filtre anunt

Accesorii mobila: Chiuvete

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/