Cluj

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Chiuvete de bucatarie Blanco din inox si granit

Detalii anunt

Telefon
0745631079
Social links
Pret
450 LEI
Categorie
Anunturi instalatii sanitare
Modificat
acum 2 ani si 2 luni
Vizualizari
686

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Chiuvete de bucatarie Blanco din inox si granit

Pentru un grad ridicat de confort in casa ta si pentru mai multa eleganta in bucatarie, echipa Protege Parol va propune acum gama de chiuvete Blanco din Inox si Granit care sa va dea sansa sa va amenajati cum trebuie si cum doriti casa. Gama de chiuvete Blanco include modele realizate din inox, granit si alte materiale de calitate ridicata pentru ca dumneavoastra sa aveti parte de cat mai mult confort si eleganta.

Ele sunt realizate in cele mai bune conditii si la standarde inalte pentru ca orice client care isi monteaza chiuveta sa se bucure de ea multa vreme si sa aiba sansa sa o utilizeze intens. Blanco este o companie de renume din domeniul instalatiilor sanitare si care de-alungul aniilor a livrat produse de calitate ridicata pentru peste 1 milion de clienti. BLANCO a dovedit că chiuveta din oțel inoxidabil este mai mult decât un element funcțional în bucătărie.

BLANCO produce tehnologie de bucătărie de înaltă calitate din 1925. Astăzi, chiuvetele din oțel inoxidabil BLANCO, chiuvetele SILGRANIT, robinetele și accesoriile de bucătărie reprezintă calitatea, funcționalitatea, estetica și profesionalismul celor mai înalte din peste 100 de țări din întreaga lume.

Filtre anunt

Sanitare: Chiuvete

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro