Cluj

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Chiuveta Blanco Andano

Chiuveta BLANCO Andano - Protege Parol

Detalii anunt

Telefon
0745631079
Pret
1.666 LEI
Categorie
Anunturi instalatii sanitare
Modificat
acum 2 ani si 1 luna
Vizualizari
999

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Conceptul de succes al BLANCO ANDANO reprezintă compoziția echilibrată a elementelor vizuale și funcționale. Blaturile elegante ale chiuvetei încântă cu atractivitatea lor modernă datorită interacțiunii armonioase dintre razele de bază și cele de bază și finisajului din satinat, precum și combinația elegantă de funcționalitate convingătoare. Două modele de chiuvete de bucătărie au fost adăugate acum la programul cuprinzător de diverse boluri simple și duble și combină toate avantajele ANDANO în cele două chiuvete din oțel inoxidabil, foarte atractive. O muchie de bucătărie pe partea laterală, liniile drenajului și vasul generos sunt caracteristici cheie ale designului elegant.

Filtre anunt

Sanitare: Chiuvete

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro