Cluj

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Che Guevara Social Pub

Che Guevara Social Pub

Detalii bar/pub

Adresa
Cluj Napoca, Piata Unirii, nr. 10
Telefon
0737300300
Social links
Categorie
Baruri / Pub-uri
Modificat
acum 10 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1574

Voteaza & Distribuie

Prezentare bar/pub

Che Guevara Social Pub Cluj Napoca

Am ales să numim clubul "Che Guevara Social Pub" pornind de la ideea că, în conştientul si subconştientul multora, Che Guevara nu are neapărat legătura cu o anumită orientare politica sau cu spatiul "latino" ci, mai mult, cu o stare de spirit, o atitudine impotriva conformismului, a falsului, si a tot ce reprezinta norme invechite într-o societate.

Localul are o amenajare cu trimitere la Che Guevara, la Cuba şi la anii ’50, cu elemente de decor specifice si cu imagini adecvate. Atmosfera căutată este cea de pub prietenos si comod, nesofisticat si nestrălucitor. La fel se doreste a fi servirea, atitudinea personalului, lista de preturi si muzica. Sperăm să ne bucurăm de clienţi şi prieteni care nu doresc să epateze şi care caută un refugiu în afară mondenităţii spoite actuale.

Localul are doua baruri principale şi 4 săli de mărimi diferite, toate spatiile sunt bine ventilate, şi dotate cu aer condiţionat. Capacitatea maxima a localului ajunge pana la 250 de locuri pe scaune, iar în picioare numărul oaspeţilor poate fi chiar dublu. Peste vară sunt deschise şi cele două terase, una la stradă, pe trotuar, iar cealaltă în curtea interioară. De multe, pe această terasă interioară, se ţin şi concerte.

Orar bar/pub

Luni: 10:00 - 1:00
Marti: 10:00 - 1:00
Miercuri: 10:00 - 1:00
Joi: 10:00 - 1:00
Vineri: 10:00 - 2:00
Sambata: 10:00 - 2:00
Duminica: 10:00 - 1:00

Filtre bar/pub

Facilitati: Alcool, Karaoke, Locatie evenimente, Mancare, Ring de dans, Terasa
Deschis: Sambata, Duminica

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro