Cluj

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

Centrul medical Medexpert

Detalii centru medical/policlinica

Adresa
Cluj Napoca, Strada Campului, nr. 124 A
Telefon
0264456922
Social links
Categorie
Centre medicale / Policlinici
Modificat
acum 1 an si 1 saptamana
Vizualizari
389

Voteaza & Distribuie

Prezentare centru medical/policlinica

Centrul medical Medexpert Cluj

De peste 15 ani avem grija de sanatatea ta, a copiilor tai, a parintilor si prietenilor tai. De peste 15 ani, prin programele de Medicina Muncii, ne ingrijim ca afacerea ta sa prospere, mentinand sanatatea angajatilor tai.
Reusim asta, pentru ca de 15 ani pretuim respectul! Da, asa am reusit, aratand respect fata de toti cei care intra pe usile noastre, fie ca apeleaza la serviciile de Medicina Interna sau Ginecologie, O.R.L. sau Endocrinologie.
Am reusit, pentru ca in toti acesti ani am pretuit si compasiunea celor care au avut nevoie de un Psiholog pentru adulti / copii sau medic specialist in boli de Nutritie si Diabet.

In cei 15 ani am pus mare pret pe educare, pe imbunatatirea calitatii vietii; astfel, am adunat in jurul nostru specialisti pasionati de Ozonoterapie, Carboxiterapie, Mezoterapie, Plasmolifting PRP,…

Si am reusit, in cei 15 ani, sa ne castigam respectul celor care ne-au trecut pragul, pentru ca le-am oferit cunoastere. Nu poti deschide un cabinet ORL, iar inauntru sa nu fie un medic cu pasiune pentru problemele complexe ale urechilor, gatului, ale nasului. Cu asa ceva nu te joci! Nu mai zicem de Neurologie.
De fapt, fara cunoastere si curiozitate continua la noile descoperiri medicale, nu se poate practica aceasta munca minunata.

Asta am facut noi in cei 15 ani si asta ne dorim sa facem si in continuare: ne iubim munca si oferim respect, cunoastere si compasiune; ne straduim sa oferim cel mai bun serviciu de sanatate, pentru a creste calitatea vietii!

Asa suntem noi!

Orar centru medical/policlinica

Luni - Vineri: 8:00 - 20:00

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro