Cluj

Cele mai bune modalități de a împrumuta bani în Marea Britanie

Cele mai bune modalități de a împrumuta bani în Marea Britanie

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 9 luni si 2 saptamani
Vizualizari
216

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În articolul de astăzi veți vedea care este cel mai bun mod de a împrumuta bani în Marea Britanie

Majoritatea românilor din Marea Britanie care se confruntă cu probleme cu finanțele fac o mare greșeală. Această greșeală este de a obține un așa-numit împrumut la ziua de salariu.

Evitați împrumuturile la ziua de salariu (payday loans)

În teorie, aceste tipuri de împrumuturi sunt concepute pentru persoanele care nu au bani în numerar chiar înainte de a primi salariul. Din moment ce denumirea de „ziua de salariu” înseamnă ziua în care își vor primi salariul și vor putea returna împrumutul.

Suma oferită variază (de obicei este între 100 și 500 GBP), iar împrumuturile sunt pentru 3, 6, 12 sau 24 de luni. Când facem calculele, totul pare a fi foarte încurajator, deoarece plata lunară pare să fie mică. Cu toate acestea, aceste tipuri de împrumuturi vin cu dobânzi foarte mari. Unii dintre creditori percep rate ale dobânzii de la 11,8% la 1575%! Cu alte cuvinte, este foarte probabil ca, dacă luați un astfel de împrumut, să plătiți mult mai mult decât ne-am împrumutat noi.

Ținând cont de faptul că avem deja probleme financiare, este foarte probabil să ne fie greu să efectuăm plăți lunare suplimentare și să plătim împrumutul. Creditorii așteaptă doar o astfel de situație și ne vor percepe și mai multe taxe pentru lipsa plății. Acest lucru poate scăpa rapid de sub control și ne poate pune într-o poziție foarte periculoasă.

Două modalități mai bune de a face împrumuturi bani în Marea Britanie

Dar acest lucru nu trebuie să se întâmple. Există câteva modalități de a împrumuta bani cu înțelepciune (mai multe idei în acest articol: imprumut bancar in uk). Mulți angajatori din Marea Britanie vor fi de fapt de acord să plătească salariul puțin mai devreme decât de obicei. Înțeleg că angajații la un moment dat pot avea presiuni financiare și sunt dispuși să ajute.

Deci, dacă aveți probleme financiare din orice motiv, contactați angajatorul și cereți-i să vă plătească mai devreme. În multe cazuri, sunt de acord, vă vor plăti mai devreme și vă vor deduce banii din salariile viitoare. În acest fel, nu veți plăti deloc dobândă.

O altă modalitate excelentă de a împrumuta bani în Marea Britanie este prin utilizarea unui card de credit special. Acest card se numește card cu dobândă de 0% la achiziții și vă permite să vă creați un credit pentru o perioadă destul de lungă de timp (cum ar fi 12 sau 18 luni) fără a plăti nicio dobândă. Puteți găsi cele mai bune oferte online căutând în Google „cele mai bune carduri cu 0% dobândă pentru achiziții”.

Trebuie să vă amintiți de câteva lucruri care vor funcționa pentru dvs. Nu puteți retrage numerar de la un bancomat, deoarece dacă faceți acest lucru, veți plăti imediat dobânzi. În schimb, utilizați cardul pentru plăți în magazine sau online.

De asemenea, chiar dacă cardul are o dobândă de 0%, trebuie totuși să efectuați plăți lunare. Acestea pot fi plăți lunare minime, dar totuși, trebuie să începeți să vă achitați datoria începând cu a doua lună. Este o idee bună să creați așa-numitul debit direct și să plătiți o sumă minimă în fiecare lună. Procedând astfel, nu veți plăti nici o dobândă.

Desigur, amintiți-vă că mai devreme sau mai târziu perioada de 0% dobândă se va încheia și va trebui să plătiți întreaga sumă pe care o împrumutați. Despre asta am vrut să vă spun. Încercați să evitați împrumutarea de bani, dar, dacă chiar sunt necesare, faceți-o cu înțelepciune și evitați plata dobânzilor.