Cluj

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

Cei din Cluj fac cunoștință cu farmecul și prețul mic al sobelor de tip șemineu

Cei din Cluj fac cunoștință cu farmecul și prețul mic al sobelor de tip șemineu

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 3 saptamani
Apartine de
Eben Advertising
Vizualizari
529

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Astăzi, echipa de la PEFOC, profesioniști desăvârșiți care de peste două decenii de activitate, comercializează și montează profesional o întreagă varietate de soluții termice alternative, de la Cluj și până la Constanța, ne vor face cunoștință cu noile modele de soba lemne. Soluții de încălzire ce au reușit să se reinventeze odată cu trecerea timpului, acestea au fost redefinite printr-o combinație de design ce te trimite cu gândul la sobele rustice din casele de la țară, dar care sunt dotate cu caracteristici moderne, perfect adaptate nevoilor zilei de astăzi!

Așadar, meșterii sibieni ne propun o listă cu cele mai reprezentative și căutate modele din gamă, datorită prețului accesibil, farmecului inconfundabil și randamentului surprinzător de bun.

Soba tip șemineu va reuși fără prea mari eforturi, să confere o notă inedită de design oricărui tip de interior, dar și căldura comparabilă cu cea provenită de la magicul semineu pe lemne. Evident, pentru că vorbim despre o soluție rustică, atunci clar vorbim despre o sobă care funcționează pe bază de lemne, foarte rezistentă în timp, accesibilă ca preț, ușor de montat și extrem de eficientă, grație materialelor de calitate folosite în procesul de confecționare.

Prima pe lista preferințelor clienților noștri este Soba K9. Acest model este preferat de majoritatea clienților noștri datorită designului special, care combină motivele tradiționale cu tehnologia modernă de fabricare, dar și a formelor sale rotunjite, ce reușesc să marcheze cu o tușă de eleganță, fiecare cămin în parte. În plus, ceea ce face special acest model de sobă este prezența celor două sticle adiționale de pe lateralele focarului ce permit accesul vizual la flăcări, din oricare colț al încăperii.

Sora mai mică a modelului precedent, Soba K6 este un model mult mai compact, ceea ce poate deveni un avantaj în cele mai multe cazuri (lipsesc cele două laturi de sticlă de la modelul K9), în rest dispune de aceleași opțiuni, dotări sau caracteristici regăsite și la modelul mai mare. Din punct de vedere al costurilor, fiind mai mică și mai compactă, automat va fi și mai ieftină, fără să facă însă rabat de la calitate. Un alt aspect important de știut este că și aceasta poate veni în varianta tip centrală (pe apă), putând fi racordată la sistemul central de încălzire al casei (prin calorifere). Printre opțiuni putem menționa și varianta cu ventilator, pentru a uniformiza aerul cald din încăpere sau a întregii locuințe, după caz, opțiune care va facilita un transfer termic, mult mai rapid.

În final, ajungem și la Soba K7 care este și cel mai accesibil model cu design rustic, din punct de vedere al prețului din oferta PEFOC. Pe lângă preț, aceasta se bucură și de faptul că poate fi amplasată în spații reduse, consumul fiind unul extrem de redus, pe măsura dimensiunilor ei mai mici decât modelele precedente. Așa cum, un semineu electric este potrivit pentru spațiile reduse dintr-un apartament la bloc, așa și K7 este varianta ideală pentru a conferi un plus de eleganță și stil încăperilor mai mici din locuința, cabana ori casa de vacanță, instalarea ei putând fi făcută într-un timp foarte scurt și fără prea mare efort. Și la acest model, focarul este echipat cu sticlă ceramică termorezistentă de calitate.

În magazinul on-line pefoc.ro găsiți și alte modele de sobe pe lemne, sobe pe peleți sau pe gaz, dar și o varietate întreagă de focare și seminee pentru toate gusturile si buzunarele Toate produsele se bucură de calitate superioară, atât în ceea ce privește materialul din care sunt confecționate, cât și al modului în care sunt concepute. De asemenea, aveți la dispoziție o paletă vastă de opțiuni și accesorii pentru personalizare, dar și servicii de montaj profesional la cerere și transport gratuti până la tine acasă pentru comenzile voluminoase - totul pentru confortul caloric la superlativ al căminului tău!

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online by Peter Bahuczki - ofer publicitatea online prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/