Cluj

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Cea mai inovativa metoda de a hidroizola un acoperis de terasa: cu plante verzi!

Cea mai inovativa metoda de a hidroizola un acoperis de terasa: cu plante verzi!

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 11 luni si 2 saptamani
Vizualizari
655

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Cum ar fi sa beneficiezi de o terasa verde pe post de acoperis? Nu ar fi, ci este! Poti sa te bucuri de acest avantaj cu ajutorul unui sistem extrem de eficient, care protejeaza cladirea de infiltratiile de apa. Acest sistem este format din mai multe straturi, ce asigura protectie, si are un aspect unic, conferit de plantele verzi. Este cea mai inovativa metoda de a hidroizola un acoperis terasa, dar si o alternativa la solutiile clasice, care aduce multiple beneficii pentru sanatate si simtul estetic. Desi in Romania nu este atat de popular, in alte tari (precum Germania sau Elvetia) este o realitate constanta, care schimba aspectul gri si anost care predomina in marile centre urbane. Valoarea locuintelor creste cu un astfel de sistem wow.

Ce legatura au plantele verzi cu hidroizolatia si cum functioneaza acest sistem de hidroizolatie


Acest sistem este format din numeroase straturi, fiecare dintre ele avand un rol foarte bine stabilit in scopul de a asigura hidroizolatia optima. Membrana antiradacina, de exemplu, formeaza - efectiv - o bariera, ce nu lasa radacinile vegetatiei planate sa patrunda in celelalte straturi, mai ales in cel de hidroizolatie. Sistemul de drenaj este, de asemenea, extremm de important. Acesta are aspectul unui cofraj de oua, de cele mai multe ori, retine apa in compartimentele specifice si permite hidratarea pamantului, redirectionand surplusul de apa pluviala spre gurile de scurgere. Intregul angrenaj este atat de optimizat, incat asigura o impermeabilizare corecta a constructiei, fara alte riscuri in acest sens.

Cum alegi plantele verzi pentru acest sistem si care e diferenta dintre o terasa extensiva si intensiva


Terasa verde este, in termeni simplu, un acoperis pe suprafata caruia s-a plantat vegetatie. Aceasta include plante verzi, arbusti mici si alte optiuni care nu necesita mult efort de ingrijire din partea omului. Exista doua tipuri de terase, din acest punct de vedere: terasele intensive si terasele extensive. Cele din urma cuprind vegetatia de mici dimensiuni, care se plateaza intr-un strat de pamant de maxim 15 cm, si care nu implica proceduri speciale de ingrijire. Terasele intensive, pe de alta parte, este mai impresionanta din punct de vedere estetic, iar grosimea stratului de pamant poate sa ajunga si pana la 50m. In acest caz, se opteaza pentru o vegetatie inalta, cu diverse plante si arbusti mici, dar gradul de atentie minim necesar din partea omului este mai mare. In final, totul depinde de dorinta clientului, care alege categoria dorita.

Izolatia termica si izolarea fonica, beneficii suplimentare care deriva din utilizarea acestui sistem


Un beneficiu care deriva din utilizarea acestui sistem este chiar izolarea termica. Pe tot parcursul anului, te vei putea bucura de temperatura optima si de confortul termic sporit, fara sa faci eforturi in acest sens. Izolatia fonica, de asemenea, este importanta si se instaleaza odata cu implementarea sistemului. Toate zgomotele puternice vor fi atenuate, iar nivelul taud e confort va creste odata cu aceste beneficii extra. Cu alte cuvinte, ai numai de castigat, din toate punctele de vedere: valoare estetica si functionalitate.

Milucon.ro te poate ajuta cu terasa verde: are o vasta experienta in domeniul hidroizolatiilor


Milucon.ro este o companie cu mai bine de 14 ani de experienta in domeniul hidroizolatiilor, care vine in intampinarea ta cu solutii de ultima generatie pentru a stopa infiltratiile de apa. In portofoliul acestei firme vei gasi lucrari care atesta performanta pe care o poate avea o terasa verde bine implementata.

Date de contact:
Tel: 0766 419 049
E-mail: office@milucon.ro

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata. Suntem specializati in programare web ...
  • 0726538389

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online by Peter Bahuczki - ofer publicitatea online prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/