Cluj

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Ce să nu faci înainte de vizita la oftalmolog?

Ce să nu faci înainte de vizita la oftalmolog?

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 2 ani si 1 saptamana
Apartine de
Seo 365
Vizualizari
993

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Ce să eviți înainte de un consult oftalmologic? Consultațiile oftalmologice periodice ar trebui să reprezinte, pentru fiecare dintre noi, un obicei pentru prevenirea apariției sau a avansării afecțiunilor oftalmologice. După cum bine știm, specialiștii în domeniu recomandă să verificăm starea de sănătate a ochilor noștri cel puțin o dată pe an. Însă, în ce constă pregătirea de dinaintea programării la un medic oftalmolog Cluj? Cum ar trebui să ne prezentăm la consultație? Descoperă, în cele ce urmează, câteva aspecte pe care vrei să le eviți înainte de consult.

Nu îți extenua ochii


Menținerea ochilor odihniți înainte de vizita la medicul oftalmolog din Cluj este necesară pentru acuitatea rezultatelor. Lipsa somnului și un timp îndelungat petrecut în fața ecranelor vor extenua ochii, ceea ce va îngreuna procesul de examinare a stării de sănătate a acestora. Recomandarea noastră este să dormi cel puțin 8 ore în noaptea de dinaintea consultului, iar în cazul în care desfășori o activitate care presupune munca în fața ecranelor, să optezi pentru o programare în timpul dimineții.

Nu îți uita ochelarii sau lentilele de contact acasă


Dacă ești purtător de ochelari sau de lentile de contact, asigură-te că nu uiți să le iei cu tine la clinica oftalmologie Cluj atunci când mergi la consult. În timpul consultației de rutină, medicul oftalmolog Cluj va dori să testeze și rezistența și performanța corecției actuale, pentru a stabili dacă aceasta mai este sau nu potrivită pentru tine. Viciile de refracție precum miopia sau hipermetropia pot avansa în timp, așadar, te poți aștepta ca cei de la clinica oftalmologie din Cluj să te îndrume către o optică medicală pentru a-ți reînnoi ochelarii.

Ia-ți cu tine rezultatele primite la consultul anterior


În situația în care urmează să mergi la o altă clinică oftalmologică din Cluj pentru consultație, va fi extrem de util să iei cu tine rezultatele pe care le ai de la ultima investigație. Astfel, îl vei ajuta pe noul medic să își facă o idee despre evoluția în timp a sănătății ochilor tăi. Sfatul nostru este să găsești un medic oftalmolog în care să ai încredere și la care să revii an de an.

Asigură-te că respecți pașii menționați anterior data viitoare când vei merge la un control oftalmologic. Nu uita, să previi este mult mai ușor decât să vindeci, așa că nu mai amâna vizita la o clinică oftalmologie!

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro