Cluj

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

Ce să facă profesioniștii HR ca să se adapteze conextului actual al pieței muncii?

Ce să facă profesioniștii HR ca să se adapteze conextului actual al pieței muncii?

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 6 ani si 6 luni
Vizualizari
1194

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În 26 aprilie, la The Office Cluj-Napoca, conferința regională Zoom IN aduce și în acest an în discuție ultimele noutăți pentru specialiștii HR și manageri. Tema acestei ediții surprinde provocările cu care aceștia se confruntă în contextul actual al pieței muncii: procesele de HR clasice devin prea rigide pentru un mediu de business mult prea impredictibil și dinamic.

Ediția 2018
Ediția din acest an a conferinței propune un subiect îndrăzneț- Employee Experience (experința angajaților)- un concept nou, integrat, care se bazează pe feedback-ul angajaților din companie. Pentru informații cât mai avizate, agenda include perspectiva specialiștilor internaționali și naționali, cu expertiză în domeniu, dar și a companiilor locale.

Speakeri
Primul speaker confirmat este Heleen Mes- HR director & employee experience @Happiness Bureau, din Olanda. Heleen are peste 25 de ani de experiență în domeniul resurselor umane, fiind considerată un specialist de referință în industrie, ajungând de 2 ori în lista celor mai buni 10 angajatori din postura de HR manager al Dutch National Bank și Sonepar NL.

Dă un Zoom pe site-ul conferintei pentru a vedea agenda, speakerii si pentru a-ti luat biletele la pret de early bird! Ne vedem la conferință, în 26 aprilie 2018, la The Office, Cluj-Napoca!

Evenimentul este organizat de Azimut Happy Employees – singura compannie românească certificată Freedom centered de către organizația internațională WorldBlu. În încercarea de a ne atinge viziunea ca toate echipele din lume să-și atingă potențialul lor maxim, oferim servicii de training, team building, consultanță și coaching.

Persoană de contact:
Ana-Maria Vușcan
PR & Trainer
Telefon: 0773812860

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro