Cluj

Ce produs natural ajuta la imunitate și la dureri de stomac in același timp

Ce produs natural ajuta la imunitate și la dureri de stomac in același timp

Detalii

Social links
Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
1183

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Poate că tu nu ești în căutare de un astfel de produs dar cei care îl caută sunt tot mai mulți.

Stilul de viață haotic afectează și nivelul imunității și sistemul digestiv deopotriva. Acest stil de viață fiind din aproape omniprezent in zilele noastre, cei care caută un produs care să ii ajute și la stimularea imunității dar și la durere de stomac, și mai exact la distrugerea Helicobacter Pylori, sunt tot mai mulți.

Helicobacter pylori este cel incriminat de cele mai multe ori pentru ulcerul gastric fiind o bacterie care lezează mucoasa stomacului creând inflamații și durere.

Mierea Manuka este produsul minune de care îți vorbesc astăzi și care are fact de atât de stimulare a imunității dar are și un efect pronunțat de distrugere a Helicobacter Pylori.

Astfel pot împușca doi iepuri dintre lovitură: îți stimulezi și imunitatea și în același timp distrugi Helicobacter Pylori. Poți face asta în mod natural, în timp ce alte tratamente clasice împotriva Helicobacter Pylori au un efect invers, antibioticele fiind o cauză de scăderea imunității iar efectul acestora asupra Helicobacter nu este de lungă durată.

Asadar o variantă naturală mai simplu de utilizat și mai eficientă este Mierea Manuka. Datorită prezenței substanțe numite metilglioxal (MGO) Mierea Manuka are un efect puternic antibiotic efect care este demonstrat de numeroase studii clinice efectuate de a lungul timpului.

Alege și tu metode naturale pentru a îți crește imunitatea dar și pentru a lupta cu bacterii neprietenoase cum este helicobacter pylori. Asa cum spun cei de la Minunea Naturii: Preventia este cel mai eficient tratament si natura este cel mai bun medic!

Tine cont de reguli elementare de alimentatie pentru o sanatate optima si la nevoie alege remedii naturale.