Cluj

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Ce muzica se asculta de obicei la o nunta

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 2 ani si 4 luni
Vizualizari
1596

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Am cantat la zeci de nunti in toata tara si am constat ca cel mai ascultat gen de muzica la nunta este muzica populara, mai precis horele.

Romanii se unesc la hore de fiecare data cand aud ritmul autentic romanesc. Cunoscut si necunoscuti, rude apropiate si rude indepartate danseaza in aceiasi formatie pentru a se simti bine la evenimentul cu pricina. Este interesant cum oameni trecuti de 50 de ani danseaza cu atata energie in hore sau in perechi. Cred ca nu exista nunta sa nu fi vazut un asemenea cuplu.

Bucuria mea ca si cantareata de muzica populara este de fiecare data mare, exista o satisfactie sa vezi ca oamenii se simt bine pe muzica ta si ca te apreciaza. Orice formatie trebuie sa aiba un repertoriu bogat, sa poata canta orice gen de muzica pentru a satisface toate gusturile.

Dupa muzica populara, la nunti cele mai apreciate sunt melodiile comerciale pe care le auzim des la radio. Intrucat oamenii cunosc ritmul si versurile se adapteaza mai usor si ies la dans, de obicei cupluri sau grupuri. Desigur mai se asculta si manale, de obicei de joc.

In orice caz, romanii dau dovada ca nu au uitat de unde au plecat si de folcor si danseaza cu drag pe muzica populara.

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/