Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online by Peter Bahuczki - ofer publicitatea online prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

Ce înseamnă „Speciale” la păcănele?

Ce înseamnă „Speciale” la păcănele?

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 8 luni si 1 zi
Vizualizari
412

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Oferta de jocuri de noroc este alcătuită mereu din mii de jocuri interesante, iar cele mai multe dintre ele sunt păcănele. Deosebite și cu nenumărate caracteristici, acestea sunt împărțite pe categorii și fac deliciul celor care le preferă, dar cele cu funcție specială au cea mai mare căutare.

Caracteristicile jocurilor reprezintă acele elemente care stau la baza construcției unui slot, iar produsul final îl poți oricând vedea sub forma acelor păcănele online sau disponibile în sălile de jocuri. Rolul lor este de a le face mai incitante și de a spori câștigurile. Wild, Scatter, jackpot, rotiri gratuite, sau simplele declanșări aleatorii sunt parte din seria de elemente comune întâlnite la majoritatea sloturilor, indiferent de furnizor.

Ce sunt specialele la păcănele?


În principiu ele sunt o formă de recompensă pentru jucători și reprezintă un mod suplimentar de a câștiga la cazino. Ele diferă de la un joc la altul, deoarece pot fi identificate sub forma unor runde bonus, jocuri gratuite sau doar rotiri adiționale, declanșate în momentul în care sunt îndeplinite anumite criterii. Nu chiar toate păcănelele sunt însoțite de asemenea funcții, dar dacă se regăsești, atunci mare atenție la simbolul Scatter, care este cel mai important.

Contează mai exact numărul de simboluri Scatter pentru a stabili câte rotiri gratuite sunt acordate, însă de cele mai multe ori este nevoie de trei. Odată îndeplinit acest criteriu se declanșează speciala. Un slot care care funcționează după acest criteriu este și Lucky Ladys Charm, care oferă 15 rotiri gratuite cu multiplicator de câștig X3. Există foarte multe jocuri care beneficiază de asemenea funcții și uneori speciala se poate redeclanșa, așa cum este cazul și în ceea ce privește slotul mai sus menționat, fără să existe un număr limitat de jocuri gratuite.

Moduri de activarea a funcției speciale


Cu câțiva ani în urmă funcția se putea declanșa doar atunci când erau îndeplinite o serie de criterii, cum se întâmplă cu simbolul Scatter, dar lucrurile s-au schimbat între timp. Datorită tehnologiei și a faptului că sunt jucători care preferă strict acele jocuri de păcănele cu specială, furnizorii au dezvoltat un mecanism care permite declanșarea contracost a funcției. Costul unei acțiuni diferă și de cele mai multe ori contravaloarea ei este cuprinsă între 50 și 150 X miza. Un asemenea joc este Gates of Olympus al furnizorului Pragmatic Play, dar au apărut foarte multe sloturi care oferă această facilitate.

Care sunt cele mai populare sloturi cu specială


Unul dintre primele jocuri care le-a oferit senzații noi jucători a fost Book of Ra, unde tema principală este Egiptul Antic. Acesta a servit drept sursă de inspirație pentru întreaga industriei și ulterior au fost dezvoltate jocuri care au și devenit populare prin modul lor de prezentare. The Dog House, John Hunter and The Book of Tut, Lucky Ladys Charm, Danger High Voltage, Gates of Olympus, Buffalo Blitz sunt alte jocuri foarte cunoscute, unde poți juca și activa speciala într-un mod sau altul.

Apărute ca o formă diferită de divertisment, jocurile de păcănele au suferit mai multe modificări de-a lungul timpului, una dintre ele este introducerea funcțiilor speciale. Sunt accesibile și în sălile de jocuri, dar într-un număr mult mai mare sunt prezente în gama de jocuri ale unei platforme online.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro