Cluj

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

Ce inseamna a avea succes prin campanii PPC?

Ce inseamna a avea succes prin campanii PPC?

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 11 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1203

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Ai auzit de termenul de campanii PPC? Dar care este semnificatia acestuia? PPC este acronimul Pay Per Click si reprezinta o modalitate eficienta de promovare online. De foarte multe ori acest termen este intalnit alaturi de CPC care inseamna Cost Per Click. Numeroase campanii PPC sunt instrumente performante cu un potential impresionant pentru piata de profil din Romania si pentru promovarea platita pe care o ofera, de exemplu, Google ADS sau Facebook Ads.

Daca vrei sa cresti traficul de pe site-ul tau, iar acesta sa fie relevant, atunci, campaniile PPC sunt cea mai eficienta solutie. Afacerea ta se va bucura de aceste campanii PPC pentru ca o sa devina astfelmult mai cunoscuta, iar vanzarile online vor creste automat. Nu este suficient sa ai doar cuvintele cheie bine stabilite. Ai nevoie in acelasi timp si de stabilirea corecta a obiectivelor, target-ului, anunturilor (texte, imagini, video). De asemenea, optimizarea si monitorizarea constanta a campaniilor PPC reprezinta un alt aspect important.

O companie specializata in dezvoltarea si implementarea de actiuni de marketing digital verifica constant aceste campanii PPC si aduc modificari atunci cand se impune, prin adaugarea sau eliminarea de cuvinte-cheie, schimbarea structurilor de landing-page-uri, etc. Orice element sau actiune poate fi masurata, de la monitorizarea numarului de click-uri pentru care ai platit.

Unde apar anunturile platite pe Google si pe Facebook?


Anunturile platite pe Google apar in partea de sus a fiecarei pagini, iar pe Facebook acestea apar intercalate cu postarile utilizatorilor pe news feed, dar si in partea din dreapta.

Ce se intampla in momentul in care oprim aceste campanii PPC?


In momentul in care campania AdWords a luat sfarsit, anunturile nu mai apar deloc in zona de sus. Cum se procedeaza mai departe? Cel mai indicat este sa apelezi la serviciile de SEO ale unei agentii specializate care sa iti asigure o prezenta online, care pe termen lung este transformata in notorietate. In cazul in care campaniile Facebook Ads sunt intrerupte, atunci se va ajunge la un declin foarte mare al reach-ului (nivelul de raspandire) pentru postarile realizate in timpul campaniilor.

Care sunt solutiile?


Continutul trebuie sa fie relevant pentru utilizatori. Exista posibilitatea ca oamenii sa fie suprasaturati de acele produse si servicii pe care compania ta le ofera. In aces caz, trebuie sa postezi lucruri interesante, pline de amuzament, cu ajutorul carora sa le captezi atentia. Se pot face, astfel, anumite postari targetate. De exemplu, daca iti doresti sa faci o anumita postare doar pentru femei atunci poti sa selectezi ca acea postare sa fie afisata doar lor.

Aceste campanii PPC reprezinta un instrument important pentru magazinele online, avand un rol foarte bine definit pentru strategiile de marketing digital. Un site foarte bine optimizat din punct de vedere SEO o sa aiba costuri per click mai bune decat un site care nu este optimizat. Este foarte important sa acorzi atentia fiecarui element descris in acest articol. Au fost luate in considerare atat elementele de optimizare SEO, cat si campaniile Google ADS, de tip PPC, dar si promovarea prin intermediul postarilor Facebook Ads.

Mai multe informatii poti afla daca accesezi ghidul online dedicat bunelor practici ale marketing-ului integrat aici sau contactand un consultant specializat in campanii PPC la numarul de telefon 0733 367 846.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata. Suntem specializati in programare web ...
  • 0726538389

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro