Cluj

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

Ce fac agentiile de publicitate si cum ne pot ajuta in afaceri?

Ce fac agentiile de publicitate si cum ne pot ajuta in afaceri?

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 11 luni si 2 saptamani
Apartine de
Agentia Fortin
Vizualizari
1215

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Agentiile de publicitate creeaza, planifica si gestioneaza toate aspectele legate de publicitatea unui client. O agentie de publicitate se poate specializa in domenii specifice cum ar fi publicitatea interactiva, sau pot fi agentii full-service care creeaza materiale publicitare, anunturi de imprimare, de radio si reclame tv, precum si multe altele.

Functiile majore ale unei agentii de publicitate


1. Atragerea clientilor: agentia de publicitate are nevoie de clienți, fara acestia neputand supraviețui.

2. Gestionarea contului: in cadrul unei agentii de publicitate, managerul de cont sau executivul contului are sarcina de a gestiona toate deciziile majore referitoare la un anumit client. Managerul lucrează în strânsă colaborare cu clientul pentru a dezvolta o strategie de publicitate.

3. Echipa creativa: agentia de publicitate a pus în aplicare planul de publicitate in cadrul functiei sale creative. Crearea de anunturi este cea mai importanta functie a unei agentii de publicitate. In general, aceasta implica activitati precum copierea scrisului, desenarea fotografiilor, realizarea de ilustratii, machete, un mesaj publicitar eficient si multe altele. Aceste locuri de munca sunt realizate de experti, cum ar fi scriitori, artisti sau designeri.

4. Cercetatori: agentiile de publicitate full-service angajeaza cercetatori de piata care evalueaza situatia pietelor clientilor sai. Agentia de publicitate colecteaza informatii referitoare la produsul clientului precum caracteristicile, calitatea, avantajele sau limitarile unui produs.

5. Planificatorii media: agentia de publicitate planifica intreaga campanie de anunturi a clientului. Planificarea publicitatii este o functie primordiala a unei agentii de publicitate ce se face atunci cand functia de cercetare este finalizata. Acest lucru este realizat de experti care isi folosesc experienta profesionala pentru a realiza un plan de publicitate orientat spre rezultate.
Odată ce o reclama este creata, aceasta trebuie plasată printr-un mediu de publicitate adecvat.

6. Bugetul publicitar: fara un buget adecvat pentru publicitate, exista riscurile ca fondurile clientului sa fie risipite sau pierdute. Agentia de publicitate ajuta la pregatirea bugetului publicitar si la utilizarea acestuia intr-un mod economic.

7. Coordonarea: agentia de publicitate ofera o buna coordonare intre agentul de publicitate, mass-media si distribuitori.

8. Promovarea vanzarilor: agentia de publicitate realizeaza promovarea vanzarilor. Aceasta ajuta un agent de publicitate sa introduca masuri de promovare a vanzarilor pentru dealeri și consumatori, lucru ce ajuta la cresterea vanzarilor produsului.

9. Relațiile publice: agentia de publicitate face ca relatiile publice sa lucreze pentru clientii sai. Aceasta mareste bunavointa dintre clienti si alte parti, cum ar fi consumatorii, angajatii, intermediarii sau actionarii. De asemenea, mentine relatii bune intre client si proprietarul media.

10. Functiile non-publicitare: agentia de publicitate stabileste pretul produsului, determina reducerile, elaboreaza produsul sau isi proiecteaza pachetul, marcile comerciale, etichetele.

Agentia de publicitate potrivita afacerii dumneavoastra


Pentru a opta pentru cea mai potrivita agentie de publicitate atat pentru dumneavoastra cat si pentru afacerea dumneavoastra trebuie sa va stabiliti de la bun inceput obiectivele de afaceri, sa stiti ceea ce vreti. Trebuie sa aveti o intelegere a ceea ce doriti sa faceti pentru a va impartasi viziunea. Odata ce stiti ce inseamna aceasta viziune, puteti incepe in a cauta un partener de agentie care are aceasta experienta.

Fortin Agency este o agentie publicitara ce se afla pe piata din anul 2015, cumuland suficienta experienta pentru a face din afacerea dvs. o afacere de succes. Cu o echipa formata din oameni competenti, dedicati si motivati, are capacitatea de a aduce un plus de valoare proiectelor dvs. de publicitate astfel incat sa genereze profit.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata. Suntem specializati in programare web ...
  • 0726538389

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online by Peter Bahuczki - ofer publicitatea online prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/