Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online by Peter Bahuczki - ofer publicitatea online prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

Ce este un filtru bio aqua si in ce fel actioneaza pentru a purifica apa de la robinet?

Ce este un filtru bio aqua si in ce fel actioneaza pentru a purifica apa de la robinet?

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 11 luni si 1 zi
Vizualizari
1109

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Tinand cont de cat de importanta este apa pentru noi, ideaa instalarii unui fitru bio aqua la robinetul casei constituie o metoda ingenioasa si eficienta de a procura apa curata, praspata si pura chiar de la sursa de apa curenta. Aproape doua treimi din corpul uman este alcatuit din apa. Chiar si oasele, partile cele mai solide ale corpului omenesc sunt alcatuite din apa in proportie de 25%. Pentru a-si mentine sanatarea, corpul uman are nevoie sa consume aproape 2 litri de apa in fiecare zi. In acest context, nu este de mirare ca apa constituie una din resursele principale ale pamantului. Grecii antichitatii considerau apa ca principiu al vietii. Nu numai oamenii au nevoie de apa, ci toate fiintele planeteo.

Beneficiile unui filtru bio aqua


Majoritatea apei curente provine de la surse municipale care se ocupa de filtrarea si purificarea apei, astfel incat aceasta sa poata fi potabila si buna pentru consum. Nu intotdeauna insa apa care ajunge la robinet are si o calitate corespunzatoare si se intampla ca uneori apa sa capete anumite gusturi si mirosuri ce pot fi neplacute. Acest lucru are loc si din cauza tratamentului cu clor, precum si din cauza ruginii acumulate pe conductele invechite, care acumuleaza populatii de bacterii. In functie de regiunea in care locuiti, apa casinica poate sa contina diverse impuritati, precum nisip, mal, sau depuneri de calcar. Pentru a reda apei curente prospetimea si puritatea corespunzatoare, solutia accesibila si eficienta este un filtru bio aqua.

Un filtru bio aqua este o instalatie casnica moderna si simpla, care este atasata la ssitemul de apa curente in scopul de a filtra apa de la robineti si de a retine impuritatile si agentii cu potential de contaminare. Filtrele bio aqua functioneaza cu cateva componente specifice, avand in dotare urmatoarele functii si caracteristici:

Filtru mecanic - Filtrarea mecanica elimina sedimentele aduse de apa, murdaria si celelalte diverse particule prezente in apa, prin intermediul unui tip de bariera. Aceasta este de regula prezenta sub forma unei plase cermaice ce actioneaza ca filtru, avand o complexa structura cu micro pori. Filtrul actioneaza ca bariera, blocand accesul organismelor preluate de apa in drumul sau spre chiuveta de acasa. Un filtru bio aqua cu functie mecanica functioneaza in mod analog procesului procesului prin care apa este purificata in natura: precum apa care ajunge in pamant sub forma precipitatiilor este filtrata de sol sub actiunea mai multor factori organici, la fel apa ajunsa in filtru urmeaza sa fie purificata.
Apa alcalina - Filtrul bio aqua reproduce procesul purificarii in natura multumita compozitiei sale inteligente. Acesta este alcatuit din substante purificatore si minerale, care intalnesc apa si o imbunatatesc, intarind si stabilizand procesul de purificare. Rezultatul este o apa cu prospetime de izvor, alcalina si intru totul potrivita consumului uman.

Cartus ceramic - Principala sa functie este retinerea si indepartarea impuritatilor strecurate in apa care curge prin robinet. Un astfel de filtru dispune de sita cu deschidere de 0.3 microni, cunoscuta pentru capacitatea de a retine impuritatile de pana la 20 de ori mai bine decat un sistem clasic de filtrare. Bacteriile apa sunt retinute multumita acestuia, pentru ca apa care iese din filtru sa poata fi cat mai buna pentru consumul zilnic.

Rezervor - Rezervoarele de capatitate sporita pot retina si mai mult de 15 litri. Inainte sa ajunga in rezervor, apa trece intai printr-un alt spatiu de stocare, de unde va trece prin filtru, astfel ca atunci cand ajunge in rezervor sa fie filtrata si buna de baut.

Un filtru bio aqa readuce apei curente prospetimea si gustul pur, pentru a fi folosita cu incredere si pofta in fiecare zi, fie ca vorbim de un pahar cu apa, un ceai cald sau o cafea, o supa. In plus, apa filtrata este mai benefica si pentru plantele aflate in locuinta, precum pentru alimentele care trebuie spalate. Nu in ultimul rand, un detinator de filtru bio aqua economiseste consumul de apa imbuteliata si reduce amprenta de carbon generata de materialele plastice.

Unde se gasesc filtre bio aqua?


Cel mai perfomant tip de filtru bio aqua se afla la Itelestore.ro, un magazin online unde gasesti o multime de produse casnice menite sa imbunatateasca calitatea vietii pentru fiecare client. Aici vei descoperi ofertele cele mai bune pentru o multime de produse care iti sunt folositoare. Apeleaza gratuit 031.005..11.22/ 031.055.77.88 si spune bun venit apei proaspete chiar de la robinetul de acasa. Reda apei vitalitatea si energia de care ai nevoie.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata. Suntem specializati in programare web ...
  • 0726538389

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro