Cluj

Ce este cota 3 și de ce să pariezi pe ea

Ce este cota 3 și de ce să pariezi pe ea

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 3 luni si 3 saptamani
Vizualizari
363

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Există în mediul online foarte multe strategii și păreri despre cota 3. Unii pariori spun că este o variantă mai curajoasă a cotei 2, iar alții spun că este o cotă care se aplică mult mai bine pe unele strategii. În funcție de profilul tău de parior, cota 3 poate fi o cotă foarte benefică pentru câștigurile tale. Indiferent de orice s-ar spune despre cota 3, trebuie să știi că este o cotă realistă și dacă o folosești cu o analiză foarte bună în spate, ai șanse mari să dea rezultate.

Martingale și Fibonacci


Orice parior ar trebui să folosească cel puțin o strategie atunci când vine vorba de pariuri. Fără o strategie bine aleasă, nu vei reuși să ajungi la targetul pe care ți l-ai propus. Fiecare parior dorește ca la sfârșitul lunii să aibă mai multe bilete câștigătoare decât bilete necâștigătoare, indiferent dacă vorbim despre pariori profesioniști sau pariori la început de drum. Cele mai cunoscute strategii la pariuri sunt Martingale și Fibonacci.

Martingale este o strategie care se bazează mai mult pe cota 2 și care necesită o bancă destul de mare pentru a putea da rezultate. Pe de altă parte, Fibonacci este o strategie care se mulează perfect pe biletul zilei cota 3, iar banca folosită este puțin mai mică decât la Martingale. Stategia Fibonacci presupune ca miza pariului plasat să fie suma ultimelor două pariuri pierdute.

Strategie pe cota 3


Un exemplu de aplicare a strategie pe cota 3 ar fi să alegem o miză de plecare de 20 RON. În acest sens, evoluția conform strategiei a mizelor va fi 20-20-40-60-100-160-260-420 RON. Pentru a putea face profit utilizând cota 3 este necesar ca măcar a opta încercare din șir să fie câștigătoare. Ca și în cazul strategiei Martingale, poate interveni problema mărimii băncii. Dar dacă ținem cont că dublezi miza după fiecare pariu pierdut, atunci Fibonacci este ceva mai ok în ceea ce privește mărimea băncii.

Ca la folosirea oricărei alte cote, este foarte esențială analiza meciurilor plasate pe bilet. Poți obține o cotă 3 dintr-un singur eveniment sau o poți construi din mai multe pronosticuri. Dacă alegi să mergi pe un singur eveniment cu o cotă de 3 atunci ar trebui să iei în considerare rezultate de egalitate ale meciurilor dintre echipe care nu au avut serii îndelungate fără remize.

Poate fi destul de riscant să alcătuiești cota 3 dintr-un singur eveniment, iar varianta cu mai multe pronosticuri este mai sigură. În acest sens, ai nevoie de 2-3 evenimente cu cote de 1.45-1.50 pentru a obține o cotă de 3. Ținând cont că fiecare eveniment de bilet are o cotă sub 2, atunci dacă faci o analiză bună ar trebui să găsești ușor 3 astfel de pronosticuri.

Este foarte important să nu te bazezi doar pe noroc atunci când alcătuiești biletul pe cota 3. Trebuie să iei în calcul echipele pe care le cunoști, să analizezi istoricul acestora, să vezi ce jucători sunt absenți la respectivul meci și întotdeauna să ți cont de miza pentru care joacă fiecare echipă deoarece acest lucru îi motivează pe jucători.