Cluj

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

Ce este Corneoterapia?

Ce este Corneoterapia?

Detalii stiri

Categorie
Stiri infrumusetare
Modificat
acum 11 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1859

Voteaza & Distribuie

Prezentare stiri

In urma cu cativa ani, cercetatorii din domeniul dermatologiei au descoperit importanta mentinerii functiilor de protectie a pielii - cunoscute si sub numele de "bariera pielii" - ca pe o strategie foarte eficace in tratarea si preventia diverselor afectiuni ale pielii.

Dr. Albert Kligman a numit aceasta strategie "corneoterapie". Practic corneoterapia are drept scop repararea stratului celui mai exterior al pielii, stratul cornos (stratum corneum) si - cel mai important - imbunatatirea functiei de bariera a pielii, mentinerea asadar a sanatatii si echilibrului acesteia.

Produsele de ingrijire a pielii de la Dermaviduals - utilizate in exclusivitate in Timisoara de Salonul Dermocenter - se bazeaza pe stiinta corneoterapiei. Aceste produse cosmetice corecteaza problemele existente ale pielii dar in acelasi timp ele au si un rol de prevenire a diverselor afectiuni ale pielii deoarece nu contin nici o substanta nociva care sa cauzeze alergii, inflamatii sau iritatii.

Similar amprentelor, pielea fiecaruia dintre noi este unica. Produsele traditionale de ingrijire a pielii au o abordare otova, "la gramada", daca ar fi sa ne exprimam putin mai liber, de aceea ele sunt de cele mai mutle ori ineficiente, nepotrivite si pana la urma inutile.

Pielea fiecaruia dintre noi are nevoi diferite, iata de ce gama produselor cosmetice Dermaviduals / Dermocenter permite mixarea unor substante diverse din care se obtin creme si seruri adaptate in mod individual la problemele dermatologice ale fiecaruia dintre noi. Produsele Dermaviduals / Dermocenter sunt asadar o linie de produse "corneoterapeutice" care sprijina sistemul de bariera a pielii prin ingrediente bioidentice. Produsele noastre sunt 100% fara emulgatori, conservanti, parfumuri, uleiuri minerale, silicoane sau amine.

In calitate de leader in domeniul produselor de ingrijire a pielii de avangarda, laboratoarele Dermaviduals aplica conceptul de corneoterapie care imbina o abordare stiintifica de reparare a barierei de protectie a pielii cu nevoia consumatorului pentru o piele moale, frumoasa, tanara si stralucitoare.

https://www.dermaviduals.ro/corneoterapeut/

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro