Cluj

Ce bijuterii purtăm în acest an pentru a putea ieși cu usurință din anonimat?

Ce bijuterii purtăm în acest an pentru a putea ieși cu usurință din anonimat?

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 5 luni si 1 saptamana
Vizualizari
205

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Ne face o plăcere deosebită să arătăm bine în orice împrejurare, astfel că nu este de mirare faptul că atât femeile, cât și bărbații care pun preț pe imaginea personală, caută mereu să fie la curent cu cele mai noi tendințe din modă.

Așa cum bine știm însă, lumea modei este una complexă și dinamică, astfel că uneori poate fi destul de dificil să ținem pasul cu aceasta. Mai mult decât atât, nu orice schimbare din modă ne este pe plac sau ne avantajează, ceea ce complica și mai mult lucrurile. Cert însă este faptul că atunci când arătam bine, reușim fără efort să atragem privirile curioase ale celor din jur și să căpătam în mod automat un plus de încredere în noi.

În acest articol însă, ne vom îndrepta atenția înspre mult îndrăgitele bijuterii, cele care reușesc să ofere cu ușurință contur oricărei ținute și care ne pot scoate cu ușurință de sub anonimat. Pentru că tendințele se schimba destul de mult și în materie de accesorii și bijuterii, am pregătit pentru tine câteva informații ce îți pot fi de folos în ceea ce privește alegerea minunatelor bijuterii în acest an.

Colierele supradimensionate

În materie de bijuterii cu adevărat spectaculoase, colierele supradimensionate reprezintă în mod cert o alegere de top pe care o poți face în acest an. Purtate alături de o cămașă office, de o bluza groasa de lână, cu pantofii cu toc, vei putea obține cu ușurință un look ce nu va rămâne nicidecum neobservat. Cu alte cuvinte, colierele supradimensionate pot fi purtate cu ușurință cu absolut orice, ceea ce le transforma într-unele dintre cele mai versatile bijuterii la care putem apela.

Cerceii masivi

O altă categorie de bijuterii care nu au părăsit practic niciodată tendințele modei sunt cerceii. În acest an, se fac remarcați foarte bine cerceii masivi. Formele geometrice, culoarea, și dimensiunea acestora sunt detalii ce vor reuși să surprindă plăcut, pentru că aceștia nu mai respectă nicidecum regulile tradiționale în acest an. Alege o pereche de cercei care să te reprezinte perfect și îți garantăm că vei reuși să devii cu ușurință atracția evenimentului la care vei participa.

Inelele

În ceea ce privește clasicele inele, acestea pot fi atât supradimensionate, cât și minimaliste. O modă a inelelor este aceea a purtării mai multor inele simultan, astfel că seturile sunt în prezent la mare căutare. Inele pot avea fie un aspect simplu, fie pot conține pietricele prețioase sau semiprețioase, în funcție de preferințe și de ceea ce vei îmbrăca. Inelele sunt în fond niște bijuterii must-have ale ținutelor elegante.

Brățările

Brățările sunt menite să atragă atenția asupra mâinilor, alături de mult îndrăgitele inele. Avantajul alegerii brățărilor reiese din faptul că acestea pot fi integrate cu ușurință în aproape orice tip de ținută, fie ea casual sau elegantă. În materie de brățări, în acest an vor domina în mod sigur piesele masive și culorile puternice. Pentru un efect cu adevărat spectaculos, îți recomandăm să alegi un model de brățară cu zale mari și pe care să o asociezi într-un mod neașteptat. În mod sigur nu vei rămâne neobservata!