Cluj

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Cauți prize în doză clasică rotundă? Sercom Electric - locul ideal pentru astfel de achiziții

Cauți prize în doză clasică rotundă? Sercom Electric - locul ideal pentru astfel de achiziții

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 6 luni si 1 saptamana
Vizualizari
472

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Iluminatul unei clădiri nu este un aspect care nu poate fi luat în considerare. La fel ca și instalația sanitară, cea electrică trebuie realizată în bune condiții, astfel încât să beneficiezi de aceasta cât mai mult timp. La Sercom Electric găsești o gamă largă de accesorii și de produse speciale pentru iluminatul casei tale. Fie că vorbim despre propria casă sau despre orice altă clădire, magazinul online te așteaptă cu o mulțime de oferte. Speciale pentru o instalație electrică de calitate, produsele sunt realizate din materiale premium, care nu vor da greș cu siguranță, indiferent de clădirea unde vor fi instalate.

Cauti prize in doza clasica rotunda? Sercom Electric te așteaptă cu o gamă completă de accesorii de acest tip! În materie de prize și întrerupătoare, găsești produse cu montaj aplicat, prize aparataj pentru mobilă și blat, cât și prize și întrerupătoare în doză modulară. Calitatea produselor este una superioară, fiind special concepute pentru a rezista o lungă perioadă de timp. Cu ajutorul acestora poți renova instalația electrică deja existentă sau poți începe să achiziționezi produsele chiar înainte ca aceasta să fie construită. Gama vastă de articole pentru iluminatul casei tale cuprinde tot necesarul pentru ca instalația electrică să funcționeze corect și eficient.

Sercom Electric pune la dispoziția clienților o mulțime de oferte în materie de iluminat. Acestea sunt potrivite pentru case, apartamente, dar și orice alt tip de clădire, alături de iluminatul stradal și cel pentru halele industriale. În funcție de nevoi, atât persoanele fizice, cât și cele juridice pot comanda produsele necesare. În plus, dacă ai o listă cu articole necesare, o poți trimite, iar echipa se va ocupa să îți livreze toate produsele de care ai nevoie.

Produse speciale în materie de conectică electrică


Magazinul online cuprinde o varietate de produse speciale în materie de conectică electrică. De pe site poți comanda o mulțime de conectori pentru doză precum morsete, reglete, cleme Wago, pini terminali sau benzi izolatoare. Alături de aceste produse, mai ai la dispoziție și elemente pentru strângere și fixare, mufe și papuci din cupru și aluminiu, tuburi termocontractabile, condensatori pentru motor, prelungitoare și derulatoare electrice, fișe și prize industriale, organizatoare șantier, elemente și piese pentru branșament.

Aceste produse sunt speciale atât pentru instalația de acasă, cât și pentru proiectele clienților, dacă dispui de o firmă în acest sens. Produsele se pot folosi doar de către persoanele autorizate și specializate.

Articole utile pentru casă și grădină


Sercom Electric are în vedere o categorie destinată articolelor pentru casă și grădină. Aici găsești elemente pentru gard electric, pentru iluminatul festiv de Crăciun, cuple și adaptoare, ștechere, benzi izolatoare, suporți TV, lanterne, ventilatoare și aeroterme, dar și materiale și accesorii. Toate acestea sunt extrem de utile pentru casa și grădina ta, oferindu-ți posibilitatea de a beneficia de tot necesarul chiar la tine acasă.

Site-ul cuprinde o gamă variată de scule și unelte, alături de sisteme fotovoltaice, sisteme de paratrăsnet, articole de iluminat, trasee de cabluri și doze, cât și produse pentru cablarea structurată.

Contact:
+40 753 234 068
online@sercomelectric.ro

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro