Cluj

Cauti o mancare pentru pisici delicioasa si la un pret mic?

Cauti o mancare pentru pisici delicioasa si la un pret mic?

Detalii Anunturi mancare animale

Telefon
0790518731
Web
https://carpathianspetfood.ro
Social links
Categorie
Anunturi mancare animale
Modificat
acum 2 saptamani si 5 zile
Vizualizari
27

Voteaza & Distribuie

Prezentare Anunturi mancare animale

Mancare pisici


O pisică fericită, energică și sănătoasă este una care are o dietă sănătoasă și echilibrată. Asigură-te că îi oferi pisicii tale o hrană de calitate care poate să îi susțină nevoile sale nutriționale dintr-o zi. Vei găsi mâncare pisici la Carpathians Pet Food, la un super preț și de o calitate superioară.

Aceștia au o gamă largă de hrană pentru pisici, atât umedă, cât și uscată, de o calitate premium și economică. În funcție de nevoile pisicii tale și de bugetul de care dispui vei găsi cu siguranță acea hrană care să i se potrivească acesteia. Hrana premium nu contine nici conservanti si nici coloranti, contine proteine usor digerabile, vitamine, minerale in cantitate optima si ofera nutrienti de cea mai buna calitate pisicii tale. Cumpără mâncare delicioasă pentru pisica ta direct de pe carpathianspetfood.ro, sau de la magazinele partenerilor nostri din intreaga tara.

Poti face comanda si telefonic 0790518731. Alege calitatea si economiseste si bani achizitionand mancare pisici de la Carpathians Pet Food.