Cluj

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

Cauți mâncare pentru pisici la un preț avantajos?

Cauți mâncare pentru pisici la un preț avantajos?

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Vizualizari
307

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În familia ta există o pisică? Pisicile sunt niște animale de companie iubitoare și excelente. O alimentație corectă și de calitate îi va asigura pisicii tale o viață lungă și fericită. Atunci când alegi mâncare pentru pisici trebuie să ții cont de mai multe aspecte precum vârsta acesteia, greutatea ei, stilul ei de viață și problemele de sănătate, dacă are. De asemenea este foarte important să îi oferi pisicii și hrană umedă, dar și hrană uscată, ambele contribuind la dezvoltarea ei corectă și completă.

Mâncare pentru pisici

Pisicile sunt niște gurmande și adoră hrana umedă. În cazul în care aceasta nu are niște probleme de sănătate în urma cărora medicul i-a recomandat o dietă pe bază doar de hrană umedă , este recomandat să îi oferi și hrana uscată.

Hrana umedă pisici

Hrana umedă îi va oferi pisicii tale o masă proaspăta și gata de servit. Aceasta contribuie la hidratarea pisicii și reține că hrana umedă nu trebuie să fie rece atunci când i-o oferi pisicii deoarece aceasta nu îi va mai simți mirosul puternic și nu i se va mai părea apetisantă. Încearcă să îi oferi hrana la temperatura camerei, poți chiar să o încălzești puțin înainte să i-o oferi. În funcție de vârsta pe care aceasta o are oferă-i hrana umedă destinată ei.

Hrana uscată pisici

Hrana uscată contribuie la niște dinți puternici și sănătoși. Aceasta trebuie să fie bogată în proteine de calitate, vitamine și minerale. Este necesar să îi oferi hrana uscată specială pentru categoria în care se află pisica ta deoarece un pui de pisică are nevoie de elemente nutritive diferite de o pisică adult. Dacă pisica ta refuză hrana uscată încearcă să torni peste aceasta puțină apă călduță și oferă-i hrană umedă doar seara.

Unde găsești mâncare pentru pisici la un preț avantajos?

La Carpathian Pet Food vei găsi mâncare pentru pisici la un preț avantajos. Pe lângă prețul avantajos, hrana este una de calitate și are în compoziția sa toate ingredientele de care are nevoie dieta sănătoasă a unei pisici. Mâncarea este disponibilă în două variante, cea premium și cea economică. Ambele variante pot satisface nevoile nutritive ale pisicii tale.

Vei găsi mâncare premium pentru pisicile de toate vârstele și rasele, atât sub formă umedă, cât și sub formă uscată. Aceasta nu conține coloranți sau conservanți și este bogată în elementre nutritive esențiale. Și mâncarea economică este disponibilă atât sub formă umedă, cât și uscată și este concepută să poată satisface nevoile nutritive ale pisicii. Găsești mâncare umedă pentru pisicile junior, cele adulte sau cele senior. Hrana uscată premium pentru pisici vine în cantitate de 1,5 kg sau de 12 kg ceea ce îți va permite să economisești niște bani. Același lucru este valabil și pentru hrana uscată economică, având varianta de 10 kg.

Concluzie

Dacă îți dorești ca pisica ta să primească hrană de calitate , la un preț avantajos, apelează la Carpathian Pet Food. Hrana acestora pentru pisici este una delicioasă, iar pisica ta o va adora. Pe ei îi poți găsi pe rețelele lor de socializare, pe site, dar și telefonic la 0790518731.

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online by Peter Bahuczki - ofer publicitatea online prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/