Cluj

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Mâncare pentru câini ieftină, la 10 kg

Cauți mâncare pentru câini ieftină, la 10 kg?

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Apartine de
Carpathians Pet Food
Vizualizari
400

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Grija pe care o ai pentru câinele tău nu constă numai în crearea unui mediu plăcut pentru acesta și îngrijirea lui corespunzătoare, ci și în mâncarea pe care i-o oferi. Cea mai bună hrană pentru un câine nu este neapărat cea mai scumpă hrană de pe piață, ci aceea care îi satisface toate nevoile sale nutritive de pe parcursul unei zile. Hrana achiziționată într-o cantitate mai mare, te ajută pe tine să economisești mai mulți bani. Așa că dacă te afli în căutare de mâncare câini ieftină 10 kg, acest articol este pentru tine.

Mâncare pentru câini


Mare parte din alimentația unui câine este formată din hrană uscată. Aceasta trebuie să fie aleasă în funcție de caracteristicile câinelui tău, precum:

 • Vârsta
 • Rasa
 • Greutatea
 • Activitatea fizică
 • Problemele de sănătate.

Este foarte important să ții cont de aceste caracteristici pentru a putea să îi oferi câinelui tău ceea ce are nevoie. O alimentație corectă și de calitate îi vor asigura câinelui tău o viață sănătoasă și frumoasă. Dacă patrupedul are anumite probleme de sănătate, atunci tu va trebui să îi oferi doar hrană specială pentru el, recomandată de medicul veterinar, iar de fiecare dată când îți dorești să faci o schimbare în dieta acestuia va trebui să îl anunți. O hrană de calitate trebuie să fie bogată în proteine, vitamine și minerale.

Unde găsești mâncare câini ieftină 10 kg?


Carpathians Pet Food îți pune la dispoziție mâncare câini ieftină 10 kg, dar și de 12 kg. Aceștia au disponibilă hrană uscată câini economică în varianta de 10 kg, la sac, pentru toate categoriile de vârstă, după cum urmează:

 • Pentru câinii juniori: Pan Pes Junior;
 • Pentru câinii adulți: Pan Pes Standard, Pan Pes Champion, Pan Pes Light;
 • Pentru câinii seniori și pentru cei cu afecțiuni medicale: Pan Pes Doctor.

Acest tip de hrană este preferat de cei care dețin un adăpost de animale deoarece cantitatea de hrană este una mare, are un preț avantajos, iar ingredientele din compoziția sa sunt de caliatate și pot susține dezvoltarea corectă și completă a câinelui. Prețurile pentru această variantă de hrană încep de la 7,99 lei per kilogram.
Hrana uscată premium pentru câini vine disponibilă în cantitate de 12 kg și este pentru toate categoriile de vârstă:

 • Pentru câinii juniori: Carpathian Junior;
 • Pentru câinii adulți: Carpathian Mini Adult, Carpathian Adult Mediu, Carpathian Maxi Adult ȘI Carpathian Active.
 • Pentru câiniiseniori: Carpathian Adult 7+.

Acest tip de hrană este de calitate premium și are o formulă special creată pentru a susține toate nevoile nutritive ale cățelului tău și nu conține coloranți sau conservanți. Prețurile pentru varianta premium de hrană uscată încep de la 11,33 lei per kilogram. Hrana uscată în cantitate de 10 kg sau 12 kg se depozitează ușor, într-un mediu răcoros și uscat și nu pe podea. Pentru ca hrana să nu își schimbe gustul este indicat să o păstrezi în sacul în care a venit.

Concluzie


Oferă-i câinelui tău hrana de care are nevoie. Cumpără mâncare câini ieftină 10 kg sau 12 kg de la Carpathians Pet Food. Tot ceea ce trebuie să faci este să intri pe carpathianspetfood.ro și să plasezi o comandă cu mâncarea potrivită pentru câinele tău.

Dacă ai intrebări despre mâncare sau daca vrei să afli ce tip de hrană i se potrivește câinelui tău, poți să îi contactezi pe cei de la Carpathians Pet Food la numărul de telefon 0790518731.

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/