Cluj

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Cauți hrană ieftină pentru câini? Dar vrei să fie de calitate?

Cauți hrană ieftină pentru câini? Dar vrei să fie de calitate?

Detalii Anunturi mancare animale

Telefon
0790518731
Social links
Categorie
Anunturi mancare animale
Modificat
acum 5 luni si 1 saptamana
Vizualizari
239

Voteaza & Distribuie

Prezentare Anunturi mancare animale

Cauți hrană ieftină pentru câini? Dar vrei să fie de calitate?

Cauți să achiziționezi hrană ieftină câini care să aibă și o calitate bună? Perfect! La Carpathians Pet Food găsești o gamă variată de hrană uscată și hrană umedă pentru patrupedul tău, indiferent de rasă, vârstă, talie sau nevoi nutriționale. Hrana importată din Ucraina este de calitate superioară, conține multă carne, găsimi, vitamine, minerale în dozaj optim, pentru ca animalul tău de companie să fie în stare perfectă de sănătate. Hrana este una delicioasă, iar compoziția ei a fost special creată pentru a reuși să satisfacă toate nevoile nutritive ale cățelului tău.

Ce tip de hrană vei găsi la Carpathians Pet Food?


- hrană umedă pentru câini
- hrană uscată pentru câini

Vei găsi hrană uscată pentru câini junior, activi, de talie mică, mare, medie, câini seniori, câini care au nevoie de o hrană cu un conținut scăzut de grăsimi, câini care se afla în convalescență sau sunt bonnăviori și au nevoie de cantități diferite de nutrienți.

Alege tipul de hrană care se potrivește cel mai bine cu caracteristicile câinelui tău. Alege hrana uscată sau umedă de la Carpathians Pet Food și oferă-i o hrană perfectă pentru el. POți achiziționa hrana uscată la saci de 3 kg, 10 kg sau 12 kg pentru a economisi mai mulți bani. Hrana ieftină câini se poate achiziționa online, din magazine partenere, sau telefonic.

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online by Peter Bahuczki - ofer publicitatea online prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/