Cluj

Cat de importanta este imaginea personala si cum putem avea parte de un look demn de invidiat

Cat de importanta este imaginea personala si cum putem avea parte de un look demn de invidiat

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 2 ani si 11 luni
Apartine de
Target Web
Vizualizari
476

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Stim toti ca in zilele noastre, desi nu vrem sa recunoastem se pune un mare accent pe imaginea personala. Aspectul exterior, discursul si comportamentul sunt cele trei elemente definitorii care vorbesc despre tine si pentru tine, de aceea este nevoie ca acestia sa fie cei mai buni ambasadori pe care ii putem avea. Nu vom putea niciodata detine controlul asupra perceptiei publicului despre noi, insa fara doar si poate putem sa controlam mesajele pe care le transmite imaginea noastra inspre oameni. Nu este nici un secret ca modul in care aratam are un impact pozitiv sau negative asupra felului in care ne simtim. De aceea ar trebui sa incercam sa ne pastram atat imaginea exterioara ingrijita si aranjata dar sa ne pastram si spiritul tanar si pozitiv. In acest sens vom putea controla parerea celorlalti si totodata atitudinea acestora in raport cu noi. in cee ace priveste aspectul exterior, avem cateva sugestii pentru a arata ireprosabil in viata de zi cu zi.

Tinuta

Imbracamintea este un mijloc nonverbal de a ne exprima. Prin tiuta aleasa ne putem pune in evidenta starea de spirit si putem considera ca aceasta este o prelungire a caracterului nostru. Este o cale simpla de a arata nonverbal cine suntem noi cu adevarat. Tesaturile, culorile imprimeurile sunt detalii care ne scot in evidenta si care ii influenteaza pe cei din jur in comportamentul lor fata de noi. Desi avem cel mai elocvent si traditional exemplu in proverbul “nu haina-l face pe om”, stim ca in realitate lucrurile nu stau chiar asa. Imaginea este un criteriu dur in alegerea prietenilor si cunostintelor si bineinteles un criteriu sever cand vine vorba de angajare. De aceea trebuie sa fim atenti intotdeauna la ce si cum ne imbracam in functie de evenimentele la care participam.

Schimbarea de look

Toata lumea cunoaste normele sociale si de baza pe care trebuie sa le punem in practica cand vine vorba despre aspectul exterior si anume acela de a fi ingrijit si curat in orice situatie, insa de cele mai multe ori acestea nu sunt suficiente. Pentru a iesi din anonimat si pentru a tine pasul cu activitatile zilnice, o schimbare de look este intotdeauna bine venita. Daca nu esti destul de curajos pentru o schimbare radicala, o schimbare de coafura ne va face sa ne simtim pozitivi si increzatori in fortele proprii. Si pentru ca suntem in secolul tehnologiei, acest lucru este foarte usor de realizat cu ajutorul aparatelor de ingrijire personala (ondulator, placa de par) chiar in caminul propriu, fara a fi necesare vizitele la salon.

Parfumul

Parfumul nu numai ca are rolul de a ne complete look-ul, ci este capabil sa induca o stare de bine celui care il poarta, oferind-i o amprenta olfactive personala. Este elementul care te prezint inainte de a-ti face aparitia. Parfumul este cartea ta de vizita ceea ce inseamna ca fragranta pentru care optam trebuie fie in concordanta cu gusturile si personalitatea ta. in acest mod, vei obtine cu certitudine un look demn de invidiat.

Sursa foto: delicatelace.ro/produs/pijama-satin-2/