Cluj

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.

Cât de fiabile sunt maşinile rulate şi cât de rentabilă este achiziţionarea unei maşini second hand?

Cât de fiabile sunt maşinile rulate şi cât de rentabilă este achiziţionarea unei maşini second hand?

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 9 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1565

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Cu un parc auto destul de îmbătrânit, în care predominante sunt maşinile cu o vechime între 11 şi 22 de ani, România este în continuare o piaţă atractivă pentru autoturismele importate din ţările europene care deja s-au înscris pe drumul către protejarea masivă a mediului înconjurător. Dacă în aceste state, maşinile hibrid şi cele electrice au început să le înlocuiască pe cele vechi şi poluante, în România suntem abia la început, până în prezent doar 1700 de maşini care sunt prietenoase cu mediul înconjurător rulând pe drumurile naţionale. În schimb, la orice pas se pot vedea maşini rulate, super poluante şi care lasă o dâră de fum gros în urma lor.

Mai este rentabil să-ţi cumperi o maşină la mâna a doua, rulată sau recuperată?


Foarte mulţi români au ales soluţia oferită de preluarea de leasing auto pentru că aceasta este o opţiune avantajoasă din punct de vedere al preţului şi al ratelor. Gândind în termeni economici şi mai ales în cei de economisire, românii sunt tentaţi să uite de ceea ce presupune achiziţionarea unei maşini rulate sau recuperate, care nu doar că va necesita nişte costuri mari de întreţinere, dar, cu siguranţă că va avea nevoie de înlocuirea unor piese importante în angrenajul unei maşini. Chiar dacă un automobil nou se devalorizează instant, iar unul second hand deja este devaloriat, măcar maşina nouă îţi oferă mai multe garanţii în ceea ce priveşte siguranţă pe drumurile publice.

O astfel de maşină beneficiază de sisteme de siguranţă (de la un număr mai mare de aibaguri, ABS, ESP şi alte elemente adjuvante pentru o frânare mai sigură şi până la soluţii integrate de limitare a vitezei) care sunt cu mult mai performante decât al maşinilor la mâna a doua. În plus, atât timp cât viitorul pare să fie al maşinilor hibrid şi al celor electrice, de ce ai mai investi banii într-un produs care se va devaloriza în maxim 3-4 ani?

Dacă maşina second hand pe care o cumperi este una hibrid sau electrică, atunci situaţia se schimbă radical, fiindcă vei avea de-a face cu un autoturism care poate rezista foarte bine până la 10 ani înainte de a fi schimbat. Iar printre avantajele cu care vin aceste automobile se numără şi acela că beneficiază de o independenţă mărită de trafic care se cifrează în jurul a peste 350-400 de kilometri, ceea ce ajuta şi la economisirea încărcării.

Pentru că maşinile care utilizează combustibil de tipul motorinei şi al benzinei sunt pe cale de dispariţie (cel puţin cele diesel nu se mai încadrează în normele anti-poluare de ceva timp şi nici nu pot fi găsite soluţii care să fie fiabile şi să permită instalarea unor filtre mai puternice), cele electrice şi de tip hibrid sunt o soluţie care se potriveşte atât din punct de vedere al protejării mediului înconjurător, cât şi-n ceea ce priveşte profitabilitatea pe termen lung. De aceea, atunci când vei fi pus în faţa alegerii în ceea ce priveşte maşina pe care o vei cumpăra, gândeşte-te bine şi alege o maşină (chiar dacă este second hand) care să ajute la protejarea mediului înconjurător şi pe ale cărei servicii te vei putea baza pentru mulţi ani de acum înainte.

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online by Peter Bahuczki - ofer publicitatea online prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/