Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online by Peter Bahuczki - ofer publicitatea online prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

Cât costă diamantul tău

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 9 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1253

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Nu oricine poate să răspundă la această întrebare. În zilele noastre, persoane de toate vârstele dețin și folosesc bijuterii cu diamante și pietre prețioase. Diamante mai mici sau mai mari, mai multe sau mai puține în funcție de bugetul fiecăruia.

Bijuterii cu diamante și pietre prețioase, moderne sau clasice, bijuterii de familie care nu și-au pierdut ,,parfumul,, de odinioară. Cu toate acestea prețul exact al diamantelor rămâne un mister.

Dacă întrebi în cinci locuri valoarea unui diamant vei obține cinci răspunsuri diferite. Acest lucru se datorează lipsei de informare. Un lucru mai puțin cunoscut este faptul că diamantele și pietrele prețioase nu se evaluează de către bijutieri.

Diamantele și pietrele prețioase se evaluează și se expertizează doar de către gemologi evaluatori în condiții speciale. Bijutierul se ocupă cu nobila meserie de bijutier și produce bijuterii din metale prețioase încrustate cu pietre prețioase sau semi-prețioase.

Gemologul depune o muncă tehnico-științifică standardizată și identifică, clasifică și evaluează cu imparțialitate pietrele prețioase în condiții de laborator. Datorită confuziei dintre bijutier și gemolog apar diferențele de prețuri la pietrele prețioase sau chiar erori importante.

Doar gemologul acreditat este abilitat să identifice, clasifice și să evalueze diamantele și pietrele prețioase. Pentru a deveni gemolog există programe speciale de formare și pregătire acreditate.

Filtre stire

Data crearii: Luna trecuta, Anul curent

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro