Cluj

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Câștigă bani făcând ceea ce îți place - despre puterea unui influencer

Câștigă bani făcând ceea ce îți place - despre puterea unui influencer

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Vizualizari
129

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Pentru un influencer, momentul în care semnează primul său contract de colaborare cu un brand este probabil și prima dovadă a confirmării că face ce trebuie și că toată munca a dat rezultate. Influencing-ul nu este o treabă ușoară, motiv pentru care nici nu este o activitate pe care ar putea-o face oricine.

Câștigă bani făcând ceea ce îți place - despre puterea unui influencer


Pentru un influencer, momentul în care semnează primul său contract de colaborare cu un brand este probabil și prima dovadă a confirmării că face ce trebuie și că toată munca a dat rezultate. Influencing-ul nu este o treabă ușoară, motiv pentru care nici nu este o activitate pe care ar putea-o face oricine. În toate acțiunile de influencer marketing pe care le demarăm la Applicat, descoperim foarte multe lucruri despre această industrie, dar și despre puterea pe care o au influencerii și cât de mult înseamnă pentru aceștia să câștige de pe urma pasiunii lor. Iată care sunt câteva lucruri pe care influencerii le dobândesc făcând ceea ce le place, lucruri care sunt și sursa puterii acestor generatori de vânzări din social media:

Confirmarea talentului și a muncii


Acel prim contract pe care îl semnează un influencer este doar începutul succesului pe care îl poate avea un influencer. Fiecare colaborare, fiecare comentariu pozitiv, fiecare piesă de conținut virală sunt confirmări ale muncii pe care un influencer le depune în fiecare zi. Cât timp brandurile sunt interesate de un influencer, acesta va fi mereu satisfăcut de munca sa și de rezultatele pe care le are. Dacă ești influencer, poți trata această satisfacție ca pe un combustibil care îți dă energia și puterea să mergi mai departe. Iar cu ajutorul Applicat, vei fructifica această energie și poftă de muncă în venituri și colaborări cu branduri importante.

Prezență în industrie


Odată cu rezultatele, un influencer se bucură și de popularitatea din industria în care activează, nu doar cea de pe social media. Influencerul devine o parte integrantă a industriei marketingului fiind o componentă de angrenare a unui sistem complex de promovare. Iar când ești popular într-o industrie, vei crește și mai mult datorită colaborărilor importante, iar cu cât crești mai mult, cu atât costurile tale devin mai mari. Kylie Jenner este unul dintre cei mai mari influenceri de pe Instagram din lume. Prețul mediu pentru o postare promovată pe contul lui Kylie poate ajunge și la 2 milioane de dolari. Audiența de 379 de milioane de urmăritori o plasează pe Kylie pe locul trei în clasamentul celor mai mari influenceri din lume, imediat după Cristiano Ronaldo și Messi. Crezi că la un asemenea nivel, ai simți că ești puternic?

Libertate creativă


Reprezentanții generației Z sunt cei mai potriviți pentru această dovadă de putere. Ei sunt cei care tânjesc după exprimare și pun preț pe latura lor creativă, fenomen ce se resimte în prezent și în România. Influencerii au libertatea de a-și păstra stilul și de face exact ceea ce le place. Dacă ai crescut organic o comunitate făcând ceva ce îți place, o colaborare cu un brand te va încuraja chiar să continui să faci ce știi mai bine. Dacă merge, iar brandul obține rezultate, toată lumea este fericită.

Cât câștigă un influencer?


Activitatea de influencer poate fi cu siguranță un job în adevăratul sens al cuvântului. Dacă faci totul cum trebuie, probabil vei fi chiar tentat să muncești din ce în ce mai mult, doar pentru că odată cu creșterea unei comunități în mediul online, îți vei crește și veniturile.Un influencer poate câștiga până la 3000 de dolari per postare, dacă audiența lor este de aproximativ 500.000 de urmăritori. Dacă ai o audiență mică, de doar câteva zeci de mii de urmăritori, costul pentru o postare promovată poate începe de la câteva zeci de dolari, până la 200 de dolari fiecare.

Ești pregătit să dai start colaborărilor? Înscrierea pe o platformă precum Applicat poate fi cea mai bună decizie pe care nu vrei să regreți că ai ratat-o.

Ia decizia potrivită!

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro