Cluj

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.

Cartile pot reprezenta cadouri valoroase pentru cei dragi

Cartile pot reprezenta cadouri valoroase pentru cei dragi

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 2 ani si 10 luni
Apartine de
AllProWeb Marketing
Vizualizari
611

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Se apropie sarbatorile iar cadourile sunt deja în mințile multor oameni. Telefoanele, laptopurile sau obiectele vestimentare se schimbă de la an la an. Însă, există un cadou care pare să nu se demodeze niciodată: o carte.

Iată 5 motive pentru care un site precum PrintreCarti.ro te ajută să oferi cele mai frumoase cadouri:

1. O carte poate reprezenta o lume nouă
Cărțile oferă o lume cu totul nouă, fantastică, incitantă și neobișnuită. Acest lucru îi face pe oameni să se scufunde într-o lume uimitoare. Mai mult decât atât, de când există restricții de călătorie pentru anumite destinatii , a oferi cuiva în dar o carte, este ca și cum l-ai trimite într-o vacanță mentală. Un exemplu de astfel de carte este Ghidul Călătorului - Europa. Ghidul te poartă prin cele mai frumoase locuri ale continentului: castele, orașe, păduri, zone de coastă și multe altele. Fiecare capitol prezintă câte o destinație, alături de atracțiile ei speciale.

2. Reduceri la cărți de până la 85%
Pandemia de coronavirus a făcut ca mulți oameni să-și piardă locurile de muncă, iar alții să primească o reducere a salariului. Într-un astfel de moment, cărțile sunt unul dintre cele mai accesibile cadouri de oferit celor dragi. Vineri, 12 noiembrie, pe site-ul PrintreCarti.ro vor fi reduceri de cărți de până la 85% la toate titlurile existente. Poți alege din cărți de literatură, de dezvoltare personală sau profesională, cărți de artă, titluri pentru copii, cărți de spiritualitate și multe altele.

3. Cărțile te ajută să generezi idei noi
Dacă ar fi să descriem anul pandemic într-un singur cuvânt, probabil că acesta ar fi reinventare. Fie că este vorba despre un angajat care și-a făcut curaj să-și dea demisia și s-o ia pe drumul antreprenoriatului, fie despre cei care au ajuns să lucreze de acasă.

Însă reinventarea conține și o doză mică de curaj de a ieși din zona de confort și de a ne depăși limitele. Despre toate acestea poți citit în cărțile de dezvoltare personală sau de psihologie, cărți pe care le găsești la anticariatul Printre Carti. O astfel de carte este Atomic Habits - Schimbări mici, rezultate remarcabile. Atomic Habits oferă soluții concrete tuturor celor care vor să scape de obiceiurile proaste și să creeze unele bune în locul acestora. Pentru antreprenorii la început de drum, cartea 6 obiceiuri ale celor mai eficienți manageride Stephen E. Kohn poate să le ofere o fundație solidă de know-how.

4. Idei noi de discuții
Crăciunul este perioada care aduce familiile și oamenii dragi împreună. Iar subiectele precum politica, cultura sau tradițiile sunt subiecte de discuție frecvente. Cu toate acestea, tot ele sunt subiectele care reușesc să atragă cele mai multe polemici. În astfel de cazuri, cel mai bine este să oferi cadou o carte bine scrisă, convingătoare, care te va putea ajuta să-ți faci punctul de vedere mai bine înțeles.

5. Cărțile durează pentru totdeauna
La propriu vorbind, cărțile se pot deteriora. Însă, poveștile și lecțiile deprinse din ele rămân cu noi și durează pentru totdeauna. Astfel, reușești să îi gravezi cititorului o amintire permanentă în minte. Pentru copii, de exemplu, pot fi transmise lecții importante de viață prin intermediul personajelor din cărți. Când Moș Crăciun a căzut din cer este despre povestea lui Moș, Niklas care, deși nu ar avea voie să profeseze, se asigură că măcar unora dintre copii să le fie îndeplinite dorințele. El împarte cadouri ce nu pot fi cumpărate cu bani.

În concluzie, cărțile rămân cadouri valoroase, atât pentru cei mici, dar și pentru adulți. Dacă te gândești să oferi un cadou valoros în acest an, o carte va fi cu siguranță un cadou apreciat. De Black Friday, fii cu ochii pe Printrecarti.ro deoarece pregătesc cele mai mari reduceri din an pentru toate cartile din stoc. Iar dacă ai un coș de cărți de peste 129 lei, transportul este gratuit.

Sursă poză de copertă: Senivpetro, Freepik.com

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro