Cluj

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

Carte "Raza vindecătoare" manual de vindecare cu bioenergie

Carte "Raza vindecătoare" manual de vindecare cu bioenergie

Detalii anunt

Telefon
0747080238
Social links
Pret
50 LEI
Categorie
Anunturi diverse
Modificat
acum 3 ani si 8 luni
Vizualizari
790

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Carte: "Raza vindecătoare", autor Horațiu-Flaviu Baciu
Ghid practic de autotratament și vindecare alternativă cu energie universală
Carte nouă, broșată, editura Smart Publishing-București 2020.
Preț: 50 lei + transport
DESPRE CARTE
Bine ai venit în lumea magică a razelor vindecătoare! După aproape 11 ani de la revelația razelor magice, ani de practică, meditație și studiu, am reușit să dezvolt tehnica de vindecare energetică și protocolul de autovindecare (27 de poziții de tratament bioenergetic), pentru ca oricine va citi această carte, să poată accesa cu ușurință razele energetice vindecătoare, să-și poată îmbunătăți starea de sănătate și evident, să-i poată ajuta și pe cei dragi să o facă. Oricărui cititor al cărții îi va fi foarte ușor să-și elibereze singur, propriul vindecător care zace latent în adâncurile ființei sale.

Îți vei mulțumi că ai avut inspirația să citești această carte, îți vor mulțumi cei dragi. Generațiile care vin după noi îți vor mulțumi pentru faptul că te-ai adăugat la efortul zilelor noastre de a-i scuti pe ei de suferințe pe care noi le-am experimentat. Nu în ultimul rând, îți mulțumesc eu, pentru că ai curajul de a repune în mișcare acest dar care a fost, este și va fi întotdeauna prezent împreună cu noi și pentru noi: darul razelor magice vindecătoare!

Raza vindecătoare. Cea mai nouă și mai profundă tehnică terapeutică alternativă de transformare personală, autotratament și vindecare cu energie universală! Fără ritual de inițiere, fără simboluri! Ești propriul tău vindecător și al celor dragi ție! Am convingerea că această carte va contribui la reușita revoluției actuale în domeniul medicinei energetice alternative. Mulți cititori ai cărții (în varianta ebook) s-au vindecat doar citind această carte!

Întrebările precum “cine sunt?”, “de unde vin?” și “încotro merg?” vor fi practic inexistente, iar conștiința individuală, impulsionată de mintea intuitivă, trecută prin simțirea inimii și fixată echilibrat în plexul solar, va cânta din nou o mantră perfectă ce se va auzi limpede în întreg Universul: “Eu sunt!”
Mulți oameni au reușit să se vindece doar citind această carte!

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro