Cluj

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Carnivale

Carnivale

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 6 ani si 4 luni
Apartine de
Euphoria Music Hall
Vizualizari
1686

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 20 ianuarie 201822:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Așa cum se cuvine pentru fiecare început de an, te aștepăm la Carnivale - sau mai bine zis, te invităm să te costumezi, să vii să te distrezi si să pleci acasă cu 1000 de euro!

Da, ai auzit bine, te premiem după cum urmează:

Premiul I: 1000 euro
Premiul II: 500 euro
Premiul III: 300 euro

Cum câștigi? Nimic mai simplu, vino costumat, lasă-te fotografiat, iar in perioada 21-27 ianuarie, fă mare tam tam pe facebook cu poza ta. Sunt premiate pozele care strâng cele mai multe puncte.
1 Like= 1 punct iar 1 Share=5 puncte

Concursul se încheie pe 27 Ianuarie la ora 19:00.

Avem rugămintea să vă verificați și să recomandați a se verifica setările contului Facebook > Settings > Privacy >să avem posibilitatea să verificăm toate voturile Like & Share.

Persoanele care utilizează aplicații Like & Share vor fi descalificate. De asemenea, inclusiv în situația în care se descoperă că există Like & Share, de pe conturi false de Facebook.

Filtre eveniment

Tip eveniment: Concursuri
Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/