Cluj

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

Cârligul de remorcare, soluția perfectă pentru bagaje

Cârligul de remorcare, soluția perfectă pentru bagaje

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 4 ani si 2 luni
Vizualizari
1117

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Sezonul concediilor este aici, așa că suntem siguri că gândul îți zboară deja la zilele libere de care urmează să te bucuri departe de rutina și agitația orașului. Probabil că ai ales deja locul în care îți vei petrece vacanța de vară și ai optat pentru varianta cea mai la îndemână pentru transportul până acolo, mașina personală. Avantajele sunt multiple, dar cele care cântăresc mai greu par a fi acelea că nu va trebui să respecți un program fix de drum, așa cum s-ar fi întâmplat dacă plecai în concediu cu trenul sau cu autocarul, și nici nu va trebui să îți faci bagajele cu emoții că s-ar putea să depășești greutatea maximă admisă a valizei, pretinsă de companiile de zbor de pretutindeni.

Mașina ta are, totuși, un spațiu limitat în portbagaj, așa că s-ar putea să rămâi fără loc pentru grătar, umbrelele de plajă, tricicleta celui mic și salteaua de apă. Vestea bună este că nu trebuie să renunți la nimic din ceea ce vrei să iei cu tine în vacanță, pentru că soluția stă în utilizarea unei cutii de portbagaj montată pe carligul de remorcare. Ce avantaje are acest tip de transport al bagajelor și cum vei avea loc și pentru suveniruri, la întoarcere, îți vom spune în cele ce urmează.

Vei avea acces facil la bagaje

Poziționarea în spatele mașinii a unei cutii de portbagaj, direct pe cârligul de remorcare, va face din accesul către bagaje unul foarte la îndemână, în comparație cu alternativa pe care o ai, aceea a portbagajului montat pe plafonul autoturismului. Un popas în care vrei să te bucuri de o gustare nu se va transforma într-o ședință de cățărări până la portbagajul suplimentar, poziționat deasupra mașinii. Cutia fixată pe cârligul de remorcare permite încărcarea sau descărcarea bagajelor la fel de simplu cum le-ai face direct din mașină. Energia și timpul salvate astfel pot fi folosite pentru primele fotografii din vacanță.

Păstrezi aerodinamica mașinii

Amplasarea cutiei de portbagaj pe un cârlig de remorcare, în loc de plafonul mașinii, va feri carcasa de depozitare de curenții de aer puternici datorați deplasării cu viteză a autoturismului. Cu alte cuvinte, aerodinamica mașinii nu va avea de suferit din cauza surplusului de bagaje. Dacă nu consideri că acest aspect te-ar putea avantaja, o vom spune și în alt mod - cârligul de remorcare te va ajuta să economisești cantitatea de combustibil consumată și nu te va înfrâna pe un sector de drum liber, unde poți merge cu o viteză mai mare.

Menții înălțimea autoturismului

Datorită poziționării sale, o cutie de portbagaj montată pe un cârlig de remorcare te va ajuta să păstrezi și înălțimea mașinii intactă. Anumite treceri pe sub pod sau prin pasaje pot deveni periculoase din cauza firelor de curent electric lăsate prea jos sau a semnelor de circulație ori a reclamelor dizlocate de vânt. Dacă la călătoria cu un portbagaj de plafon aveai de ce să te îngrijorezi în aceste situații, în cazul cutiei de portbagaj pentru cârligul de remorcare nu trebuie să îți pui întrebări, pentru că vei putea trece cu mașina prin locuri mai puțin înalte fără să te stresezi.

Nu vei avea restricție de viteză

Mai rămânem puțin la antiteza dintre un portbagaj de plafon și unul pentru cârligul de remorcare, pentru că le mai diferențiază ceva important. În cazul primului dintre acestea, viteza cu care vei fi nevoit să circuli va fi mult mai mică decât atunci când ai fi avut plafonul liber, din motive de securitate. Oricât de bine l-ai fi montat, portbagajul de plafon se poate desprinde din cauza curenților puternici de aer. Situația nu poate fi valabilă și în cazul unei cutii de portbagaj pentru un cârlig de remorcare, pentru că aceasta nu are restricție de viteză. Poți circula în voie, ca și cum nici nu ar fi în spatele mașinii tale!

Desigur, nu te încurajăm să circuli cu viteză! Îți sugerăm să faci o investiție într-un cârlig de remorcare, pentru confortul și liniștea familiei tale, atunci când vrei să iei cu tine în concediu mai mult decât ți-ar putea permite portbagajul mașinii tale. Vacanță plăcută!

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/3yzE1SUfbwY

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro