Cluj

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Care sunt primele 3 semne ca iti poti instala anvelopele de vara?

Care sunt primele 3 semne ca iti poti instala anvelopele de vara?

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 3 ani si 3 luni
Apartine de
SEO Cupcake
Vizualizari
851

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Schimbarea anvelopelor, indiferent ca este vorba de cele de vara sau de cele de iarna, trebuie facuta in functie de anumite considerente. In primul rand, legislatia rutiera solicita acest lucru la o anumita data cand se presupune ca se instaleaza sezonul rece, respectiv, cel cald.

Daca in cazul schimbarii anvelopelor de vara cu cele iarna, conditiile sunt mai stricte, atunci cand vine vorba de cazul opus, este necesara putina atentie. Chiar si legislatia rutiera este mai permisiva in acest caz. Principalul motiv il reprezinta faptul ca anvelopele de iarna pot asigura nivelul maxim de siguranta atat in timpul sezonului rece, cat si in timpul sezonului cald, atunci cand singurul risc, este uzarea rapida. In schimb, anvelopele de vara nu pot asigura acelasi nivel de siguranta pe timp de iarna, iar riscurile sunt mai mari si pun in pericol siguranta tuturor participantilor la trafic.

Iata cand stii ca poti instala anvelopele de vara

Chiar daca instalarea anvelopelor de vara necesita mai multa atentie, exista cateva semne care iti arata ca riscurile sunt reduse la minim sau chiar eliminate in totalitate. In plus, pentru a-ti usura sarcina, descopera aici gama de anvelope de la Anvelope-oferte.ro, astfel incat sa iti echipezi masina cu accesorii de calitate.

  • Cel putin 2 saptamani cu temperaturi de peste 10 grade

In mod evident, principalul factor pe care il iei in considerare atunci cand montezi cauciucurile de vara este sezonul. Cu toate acestea, nu este de ajuns ca primavara sa se regaseasca doar in calendar, ci trebuie sa te asiguri ca vremea iti permite sa folosesti anvelope de vara. De multe ori, temperaturile scazute si chiar ninsorile persista pana la jumatatea lunii martie sau mai mult. In plus, se poate intampla ca dupa cateva zile insorite cu temperaturi ridicate sa urmeze ploi si conditii meteorologice dificile, periculoase pentru condus. Unul dintre cele mai bune semne ale instalarii sezonului cald este o perioada de cel putin 2 saptamani cu temperaturi de peste 10 grade.

  • In primele zile de primavara daca circulatia se desfasoara in oras

Dupa cum este bine cunoscut, strazile din interiorul oraselor sunt destul de bine intretinute si, in plus, sunt curatate rapid in cazul in care se asterne zapada. Astfel, anvelopele de vara pot fi instalate inca din primele zile de primavara fara a mai astepta 2 saptamani pentru a trage o concluzie referitoare la eventualele schimbari climatice. Chiar daca exista sanse sa apara ninsori dupa primele zile de primavara, acestea sunt cazuri izolate, iar zapada se topeste rapid, in timp ce ploile nu reprezinta un pericol major.

  • Cand anvelopele de iarna nu mai prezinta siguranta si nu exista variante de rezerva

La fel ca in cazul anterior, poti instala anvelopele de vara in primele zile de primavara in cazul in care cele de iarna sunt complet uzate si nu ai altele de rezerva. In schimb, este recomandat sa limitezi circulatia la mediul urban.

Prin urmare, montarea cauciucurilor de vara trebuie sa se faca atunci cand exista garantia ca vremea fie s-a incalzit definitiv, fie iti poti planifica drumurile astfel incat sa o faci in siguranta.

Sursa foto: envato.com

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/