Cluj

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.

Care sunt criteriile de inchiriere masini pe timpul iernii

Care sunt criteriile de inchiriere masini pe timpul iernii

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 9 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1538

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Iarna este un anotimp capricios, care presupune conditii grele de trafic, mai ales atunci cand ninge abundent sau cand este lapovita. Nivelul de vizibilitate este mult mai redus in aceasta perioada, iar masinile trebuie dotate corespunzator. Clientii trebuie sa cantareasca bine lucrurile atunci cand aleg masina pe care o inchiriaza. In cele ce urmeaza sunt notate elementele care trebuie luate in calcul pentru inchirierea unei masini in cel mai rece anotimp al anului.

Anvelope de iarna
Unul dintre marile avantaje ale inchirieii unei masini pe timp de iarna este ca sunt deja dotate cu anvelope corespunzatoare sezonului rece. Soferii nu trebuie sa se mai preocupe de acest aspect, economisind timpul pe care in mod normal l-ar fi petrecut cautand si cumparand anvelopele ideale. Astfel de anvelope conteaza foarte mult, mai ales atunci cand se circula pe drumuri care nu au fost curatate suficient de zapada sau pe drumuri pe care s-a pus poleiul. In Cluj Napoca, de exemplu, exista varianta masini de inchiriat la VAG24 - de luat in calcul pentru ca personalul companiei pune accent pe siguranta soferilor si a pasagerilor, alegand intotdeauna calitatea anvelopelor, in detrimentul unui pret mai mic.

Masinile mari sunt ideale pentru sezonul rece si drumurile lungi in afara orasului
Autoturismele de mari dimensiuni sunt ideale pentru sezonul rece, intrucat au o tractiune mult mai buna, in comparatie cu masinile mici si au un echilibru care ajuta soferii sa circule mai bine, mai ales in zonele de munte, de exemplu. Confortul termic este un alt element important care trebuie luat in considerare cand se inchiriaza o masina pe timpul iernii, iar autoturismele de tip SUV dispun de un sistem foarte bine organizat.

Masini mici pentru oras
Atunci cand clientii au nevoie sa se deplaseze doar in oras, masinile mici sunt indicate chiar si pe timpul iernii. Soselele sunt mai des si mai bine curatate in oras decat ar fi la drum intins, asa ca aceste tipuri de autoturisme sunt numai bune. In plus, costurile sunt mai mici fata de cele pentru un SUV.

Protejarea masinii personale pe timpul iernii
Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, iarna este indicat sa se foloseasca mai mult mijloacele de transport in comun. Daca insa soferii au nevoie de o masina, atunci o pot inchiria de la o firma de rent a car si astfel isi protejeaza autoturismul propriu. Companiile de inchirieri auto au constant grija de masinile pe care le inchiriaza - clientii le pot lua direct echipate si dotate cu toate elementele necesare sezonului rece.

Asistenta rutiera in permanenta
Clientii care inchiriaza masini de la o companie specializata beneficiaza de asistenta rutiera in permanenta. Astfel, in cazul unor defectiuni tehnice, care sunt mult mai probabile in timpul iernii, soferii pot suna la compania de la care au inchiriat masina si vor primi ajutor in cel mai scurt timp. Tipul de masina condus in timpul iernii il poate ajuta pe sofer sa evite accidente si, in acelasi timp, pot oferi confortul termic de care este nevoie atunci cand afara sunt multe grade, dar cu minus.

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro