Cluj

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Care este nivelul de trăi în Monaco?

Care este nivelul de trăi în Monaco?

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Vizualizari
347

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Monaco sau Principatul Monaco este cunoscut în întreaga lume pentru cazinourile care se afla acolo şi este o atracţie turistică pentru pasionaţii de jocuri de noroc. Fiind un oraş-stat care se bazează mult şi pe tot ce ţine de industria cazinourilor, Monaco are un nivel de trăi foarte bun. Descoperă lista exclusivistă cu casino online Franța, dacă-ți plac jocurile de noroc.

Când ne referim la nivelul de trăi ne gândim la securitatea financiară, la satisfacţia la locul de muncă sau la viaţa de familie, la venituri, sănătate, la siguranţă în general. În Monaco se fac investiţii importante mai ales în imobiliare, costurile vieţii normale sunt destul de ridicate, poate cele mai ridicate din Europa. Preţurile la produse sunt comparabile cu cele din Franţa şi Coasta de Azur. Dar în supermarket ai preţuri bune şi rezonabile, deci nivelul de trăi per total e unul foarte bun în Monaco.

Ce preț au serviciile în Monaco?


Costurile cu serviciile sunt peste medie, sunt destul de scumpe chiar şi serviciile banale, dar lumea din Monaco are salarii mari, peste ce au alţi europeni din state vecine. Te va costa cam 120 de euro telefonie şi comunicaţii internet lunar în medie dacă alegi să trăieşti în Monaco. Trăieşti bine în Monaco dacă ai venituri de la 1000+ euro lunar. Salariul mediu în Monaco era undeva la 7.000 euro, personalul din servicii ia cam 4.000 de euro. Dar nu ai aproape nicio taxă aşa de mare ca la noi în ţară, de pildă, multe lipsesc.

Monaco este cea mai sigură ţară din lume, oamenii de aici trăiesc mai mult, speranţa de viaţă e de peste 85.8 ani. Rata şomajului este foarte mică sau nu există deloc şomaj, avem mulţi antreprenori, celebrităţi, regalitate. Fiind un oraș foarte scump, doar personalitățile își permit să trăiască aici fără să ducă lipsă de nimic. Monaco este cu siguranță un oraș am opulenței.

Cât de scumpă este viața în acest oraș?


Costul general cu viaţa în Monaco este cu 60% mai mare decât în SUA, dar te bucuri de tot ce îţi doreşti şi poţi să investeşti în ce vrei. O familie de patru membri va avea costuri lunare, fără chirie, de 5.650 dolari. O masă costa cam 36 dolari, pâine e cam 2.33, o bere e 8.50 dolari sau cel puţin era înainte de criză mondială economică şi de război. Nu există nici taxa pe proprietate, chiriile sunt taxate cu 1% din chiria anuală plus alte taxe.

Aşadar, nivelul de trăi în Monaco e peste medie şi se menţine unul foarte bun, merită să trăieşti acolo şi să te bucuri şi de cazinourile existente şi de jocurile de noroc foarte tari din interiorul lor. Monaco ar putea fi cea mai bună ţară unde te poţi muta cu toată familia în viitorul apropiat.

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online by Peter Bahuczki - ofer publicitatea online prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/