Cluj

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Cănile personalizate online sau cum să faci un cadou inedit cu un buget mic

Cănile personalizate online sau cum să faci un cadou inedit cu un buget mic

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 9 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1525

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Cănile fac parte din universul nostru, de când suntem copii, și bem cacao cu lapte, până când creștem și avem propria noastră cană la birou, pe care o folosim doar noi. Mulți dintre noi folosim căni fără vreo conotație specială: pur și simplu recipiente pe care le folosești atunci când vrei să sorbi o băutură care nu se bea în pahar.

Cu toate acestea, cănile devin mult mai importante atunci când există ceva care le leagă de noi, de experiența noastră de viață și de plăcerile noastre, vinovate sau nevinovate. De aceea, cănile personalizate online au devenit un cadou popular printre cei care doresc să ofere un dar simplu, dar cu personalitate, unei persoane dragi din viața lor.

De ce vorbim însă de cănile personalizate online?
Și de ce sunt ele accesibile?
Urmează să aflăm!

Cănile personalizate în mediul online – cea mai simplă formă de cadou cu personalitate

Când vine vorba de cadouri, cu toții căutăm ceva care să îi facă fericiți pe destinatarii lor. Ne gândim la buget, să fie optim cu nivelul de calitate al cadoului, și ne gândim la unicitate, în sensul în care ne dorim ca darul oferit să fie diferit, prin orice mod cu putință. O cană personalizată respectă toți acești parametri, fiind în același timp un cadou ce poate fi achiziționat chiar și cu un buget mai mic, dar care poate fi transformat într-un obiect drag cu ușurință și puțină imaginație.

De ce vorbim de căni personalizate online


În afară de faptul că totul se realizează mai ușor online, acest proces de personalizare făcut direct pe o platformă web economisește foarte mult timp și energie. Să luăm, de pildă, procesul de personalizare într-un magazin fizic și să vedem care sunt etapele sale:

 • Găsirea unui magazin care se ocupă de personalizarea de căni
 • Deplasarea către magazin în intervalul orar al acestuia
 • Alegerea unei căni pentru personalizat din stocul existent al magazinului
 • Colaborarea cu persoana responsabilă asupra modului de personalizare
 • Găsirea, pe loc, a unei idei de personalizare a cănii
 • Așteptarea comenzii de cană personalizată, pe loc, sau revenirea ulterioară în magazin pentru ridicarea produsului
 • Plata cadoului achiziționat.

Pentru fiecare dintre punctele de mai sus există și mici inadvertențe. Depinzi de mulți factori (orar, stoc, disponibilitatea personalului, disponibilitatea logistică și tehnică, numărul de oameni care așteaptă înaintea ta) și realizezi că la urmă ai doar o cană personalizată pentru care ai cheltuit nu doar bani, ci și foarte mult timp.

Online e mult mai ușor. Să luăm cazul unui magazin online precum StarGift.ro.

Pașii sunt următorii:

 • Intri în magazin, în categoria de căni personalizate online
 • Alegi cana potrivită pentru persoana care va primi cadoul
 • Creezi direct pe platformă modul de personalizare
 • Vezi cum va arăta produsul final
 • Aștepți livrarea acasă sau la destinația convenită.

Cât timp economisești comandând o cană online? Enorm de mult!
Este vreo problemă cu cănile personalizate ieftine?
Mulți se gândesc la faptul că un cadou nu poate fi și ieftin și special în același timp.
O cană personalizată online poate!

Pentru că prin personalizarea ei, ca obiect, îi oferi viață. Îi oferi un mesaj pe care doar destinatarul îl înțelege. Îi oferi posibilitatea de a deveni un memento și o conexiune între tine și persoana dragă care o va primi. Îi oferi emoții puternice, precum nostalgia, dacă alegi, de exemplu, o cană personalizată cu poze sub formă de colaj.

Așadar, nu, prețul mic al cănilor personalizate nu ar trebui să fie un defect. Ba chiar te poți bucura că îți rămâne un buget și pentru o completare a cadoului sub formă de cană. Pe StarGift.ro poți găsi zeci de modele de astfel de căni personalizabile, iar printre acestea sigur va fi una pe care poți spune, cu mâna pe inimă, că se potrivește perfect cu personalitatea celui care o va primi.

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online by Peter Bahuczki - ofer publicitatea online prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/