Cluj

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Cangurasul Matematician

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 2 ani si 9 luni
Vizualizari
1454

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Ești elev în clasa clasa pregătitoare, clasele I, a II-a sau a III-a? Dacă DA, Cangurul te invită la o nouă provocare în data de 28 ianuarie 2017: Cangurașul Matematician, un test-grilă cu probleme distractive, interesante care antreneză și dezvoltă logica și spiritul de observație. Canguraşul Matematicianse desfăşoară în limba română, limba maghiară și, în funcție de numărul de solicitări, în limba germană.

Te poți înscrie până la data de 13 ianuarie 2017 în școala ta sau online (cangurul.ro) pentru a putea participa în unul din centrele puse la dispoziție de organizatori. Mai multe detalii poți afla pe site-ul cangurul.ro sau ne poți contacta la adresa de email inscrieri@cangurul.ro sau la numerele de telefon 021.243.40.35 sau 021.243.40.36.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro