Cluj

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

Când apelăm la transport auto pe platformă?

Când apelăm la transport auto pe platformă?

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Apartine de
Titanic Automobile
Vizualizari
489

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Transportul auto internațional pe platformă reprezintă soluția ideală pentru situația în care ai nevoie de confortul propriei mașini într-o țară străină, însă condusul până acolo te îngrozește, sau atunci când vrei să îți cumperi o mașină dintr-o țară străină și nu știi cu ce să o aduci în țară.

Când alegem transport auto internațional pe platformă?


Cum ziceam și mai sus, dacă îți dorești să ai parte de confortul propriei mașini într-o țară străină, însă te îngrozește condusul până acolo există o soluție și anume transportul internațional pe platformă. Astfel vei scăpa de un drum lung și obositor, pe care cel mai probabil l-ai fi făcut din mai multe bucăți și așa vei economisi și banii pe care i-ai fi dat pe cazări, pe mâncare, pe taxele de drum, combustibil și posibile amenzi.

Tu vei putea merge până la destinație cu avionul, iar mașina ta va sosi acolo fie în același timp cu tine, dacă o trimiți cu câteva zile înainte, fie la câteva zile după tine, dacă o trimiți în aceeași zi în care pleci și tu. Trebuie să discuți cu firma de transport cu ceva timp înainte pentru a găsi cea mai bună soluție potrivită nevoilor tale.
Așa tu nu îți vei mai face nicio grijă legată de condus și vei evita și posibile incidente și situații neplăcute care ar putea apărea în trafic.

O altă situație pe care am menționat-o în introducere este achiziționarea unei mașini din străinătate și transportarea ei în țară pe platformă. Din ce în ce mai multe persoane aleg să își cumpere mașini rulate din afară deoarece cele de la noi din țară nu corespund cu dotarile pe care le doresti sau pretul este prea mare la masinile din Romania. Întreg procesul este unul destul de ușor, tu va trebui doar să îi furnizezi firmei de transport auto pe platformă toate detaliile necesare privind mașina și locul din care aceasta trebuie preluată și locul în care trebuie să ajungă.


Avantajele transport auto internațional pe platformă:

  • Mașina în siguranță
  • Mașina ta va fi asigurată
  • Reduci gradul de uzură al mașinii
  • Scapi de condusul pe un drum lung și de oboseala provocată de acesta
  • Nu vei mai plăti taxele de pe drum
  • Economisești timp și bani
  • Eviți posibile amenzi
  • Eviți situațiile neplăcute care pot apărea în trafic
  • Eviziți situația în care s-ar putea defecta ceva la mașină

Unde găsești o firmă care se ocupă cu transport auto pe platformă?

O firmă care oferă astfel de servicii și se află în top 5 firme de transport auto internațional din România este Titanic Grup. Firma se află pe piață încă din 1994, iar echipa formată din profesioniști îți promit transport prompt și sigur în Europa. Dacă alegi să colaborezi cu Titanic Grup vei avea parte de transport confidențial, prototip (camion închis) la cerere, încărcarea autoturismelor cu garda la sol foarte joasă, încărcarea prin troliu, asigurarea mașinii și de costuri reduse. Pe lângă acestea vei avea și posibilitatea să vezi informații în timp real despre poziția camioanelor. În plus trebuie să știi că parcarea în care se află camioanele și autoturismele este supravegheată video și păzită non stop.

Concluzie

Titanic Grup acordă o atenție deosebită respectării tuturor standardelor de siguranță și calitate cerute. Colaborând cu aceștia nu va trebui să îți faci nicio grijă în privința autoturismului tău deoarece de acesta se vor ocupa doar profesioniști cu o vastă experiență în domeniu.

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online by Peter Bahuczki - ofer publicitatea online prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/