Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online by Peter Bahuczki - ofer publicitatea online prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

Cabinetul stomatologic Dent Oral Max

Detalii cabinet stomatologic

Adresa
Cluj Napoca, Strada Almasului, nr. 5
Telefon
0751287287, 0740149815
Social links
Categorie
Cabinete stomatologice / Laboratoare dentare
Modificat
acum 1 an si 2 zile
Vizualizari
525

Voteaza & Distribuie

Prezentare cabinet stomatologic

Cabinetul stomatologic Dent Oral Max Cluj

Cabinetul stomatologic Dent Oral Max se află la întâlnirea dintre aspirația noastră de a împlini dorințele pacienților noștri și necesitatea de a oferi cele mai bune servicii de stomatologie, implantologie și chirurgie orală maxilo-facială. Știm că majoritatea oamenilor abordează cu teamă tratamentul stomatologic. De aceea avem întotdeauna grijă să oferim tratamente nedureroase și non invazive. Asigurăm confortul unui tratament excelent, încă de la prima întâlnire.

Specialiștii noștri de înaltă calificare asigură o gamă completă de servicii de stomatologie, chirurgie orală și chirurgie maxilo-facială. Utilizăm cele mai bune materiale și echipamente, colaborăm cu cele mai bune servicii de tehnică dentară, pentru a asigura rezultatele excelente. Suntem deschiși comunicării, avem răbdare pentru a înțelege exact ce vă doriți și abordăm fiecare pacient cu bucuria că ne-a investit cu încredere. Avem convingerea că vă putem rezolva toate problemele stomatologice.

Ne străduim permanent să merităm încrederea pacienților noștri. Cum fiecare om este unic, venim permanent în întâmpinarea dumneavoastră nu doar pentru a vă atinge așteptările, dar pentru a le depăși în mod constant. DentOralMax s-a născut din dorința de servicii stomatologice performante, din pasiunea și dăruirea membrilor echipei pentru medicină și stomatologie, din obsesia pentru calitatea actului medical și din convingerea că doar ea, calitatea, este singura care rezistă în timp.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro