Cluj

BUZZ!Camp Cluj - editia a 17-a

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 3 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1514

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 28 martie 2017

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Ce companii stabilesc regulile jocurilor de la BuzzCamp 17

La BuzzCamp 17, ne-am gândit să uităm de emoțiile primei întâlniri cu angajatorii preferați printr-un concept care ne permite să ne jucăm mai mult decât în edițiile anterioare. Dacă te numeri printre tinerii ambițioși, care își caută un loc de muncă într-una din cele mai îndrăgite companii din România, te așteptăm la ediția BuzzCamp – Game of Professions!

Regulile sunt simple: înscrie-te la eveniment, lasă emoțiile acasă, alege-ți angajatorul preferat dintre cei prezenți la eveniment și convinge-l că meriți o poziție în compania sa! Iar noi îți punem la dispoziție cadrul perfect pentru un melanj de dezvoltare profesională și personală: conferințe, workshopuri, speakeri motivaționali și cei mai doriți angajatori din România. Până în momentul de față, printre companiile care și-au anunțat prezența la jocurile carierei de la BuzzCamp 17 se numără și:

În București, între 14 și 15 martie: Heidelbergcement, HPE, Accenture, EvoMag, Telus, ECDL, Aqua Carpatica, BRD, P&G, Engie;
În Iași, pe 21 martie: Heidelbergcement, Accenture, EvoMag, EY, BRD, Enel;
În Cluj, pe 28 martie: EvoMag, EY, BRD, Vodafone, Siemens;
În Timișoara, pe 30 martie: Accenture, EvoMag, EY;
În Craiova, pe 4 aprilie: EvoMag, Telus, Vodafone, Engie;
În Brașov, pe 6 aprilie: EvoMag, BRD, Vodafone, Engie;
În Sibiu, pe 25 aprilie: EvoMag, BRD, Kuka;
În Constanța, pe 27 aprilie: EvoMag, Engie, Enel.

Înscrie-te gratuit aici și îți păstrăm un loc în primul rând la preview-ul viitorului tău profesional! Dacă în lista de mai sus regăsești câteva companii în care ți-ai dori să lucrezi, s-ar putea ca reprezentanții acestor companii să-ți dea posibilitatea să treci la nivelul următor al jocului angajării, adică să te invite la un interviu individual și să-ți ofere poziția mult visată.

De asemenea, nu uita să verifici actualizările de pe website-ul oficial, deoarece lista companiilor participante la BuzzCamp 17 nu este încă finală. Vino la conferințele și workshopurile BuzzCamp, pentru a învăța regulile jocului Game of Professions de la cei mai buni!

Let the games begin!