Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online by Peter Bahuczki - ofer publicitatea online prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

Business in era Inteligentei Artificiale

Business in era Inteligentei Artificiale

Detalii

Telefon
0256476071
Web
https://www.infobest.ro
Social links
Categorie
Anunturi Prestari servicii
Modificat
acum 11 luni si 3 saptamani
Vizualizari
990

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Traim in era inteligentei artificiale. In fiecare zi, suntem conectati la device-uri ce folosesc solutii inteligente pentru a ne face munca si viata mai usoara. Multe dintre aceste solutii se folosesc de datele inregistrate de la utilizatori pentru a le analiza si a oferii ulterior reclama sau solutii personalizate.

Multe dintre solutiile inteligente oferite de A.I. sau Big Data development, sunt din ce in ce mai folosite si in mediul business romanesc. Oricine are ceva de vanzare, indiferent ca vorbim de produse sau servicii ar trebui sa foloseasca o solutie Big Data. Plecand de la analiza comportamentala a unui utilizator care a intrat pe un website sau intr-un magazine Big Data poate sa ofere reclama personalizate.

Cine foloseste Big Data?

Orice afacere care isi doreasca sa creasca! Una dintre cele mai cunoscute companii care utilizeaza Big Data este chiar Google. Tot ce cauti pe motorul de cautare influenteaza reclamele pe care le vezi ulterior. O alta companie cunoscuta si utilizata de milioane de oameni este canalul de straming Netflix. Aceasta platforma foloseste un volum mare de date si analize pentru a oferii o perspectiva asupra obiceiurilor de vizionare a milioanele de utilizatori internationali. Netflix foloseste aceste date pentru a creea continut original de programe, precum si pentru a achizitiona drepturile de autor al unor filme/seriale/documentare ce starnesc interesul utilizatorilor.

Va vine sau nu sa credeti…si Starbucks foloseste Big Data. Atunci cand are in plan deschiderea unor noi cafenele, Starbucks foloseste Big Data pentru a determina potentialul success pentru fiecare locatie noua. Tinand cont de informatii legate de locatie, trafic, zona demografica si comportamentul clientilor, Starbucks poate sa ia o decizie corecta inainte de a deschide noile locatii.

In ce alte domenii este folosit Big Data?

1.Domeniul financiar-bancar
2.Domenii cu activitate de productie
3.Domeniul de asistenta medicala
4.Domeniul asigurarilor
5.Domeniul telecomunicatiilor
6.Domeniul turismului

Big Data este intr-o continua dezvoltare iar companiile de software development trebuie sa creeze conditiile necesare ca analistii lor sa poata experimenta cu acest concept. Business-urile de top din intreaga lume cheltuiesc miliarde de euro pe sisteme de supercomputere care vor analiza si interpreta fiecare miscare. Astfel, noile tehnologii inteligente precum Big Data au un viitor asigurat in cadrul instrumentelor de management si analiza al bazelor de date.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro