Cluj

Blaturi de mobilier la oferta in Cluj

Blaturi de mobilier la oferta in Cluj

Detalii anunt

Telefon
0745631079
Web
http://www.protege.ro/suprafete-decorative/serv...
Pret
790 LEI
Categorie
Anunturi mobila si accesorii
Modificat
acum 3 saptamani si 4 zile
Apartine de
Protege Parol
Vizualizari
47

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Blaturi de mobilier la oferta in Cluj

Putem spune că există două „școli de gândire” în ceea ce privește amplasarea blatului de bucătărie: clasicul sau contemporanul. Să detaliați fiecare soluție mai detaliat. Blat tradițional atașat la perete - Pentru acest model, va fi necesar să planificați locația chiuvetei și diferitele elemente: mobilier încorporat, robinete, conexiune electrică ... Se recomandă intervenția unui designer de bucătărie profesionist pentru o bucătărie cu finisaje perfecte. .

Insula de bucătărie centrală foarte modernă Insula se potrivește perfect bucătăriilor moderne. Instalat în centrul spațiului, creează o atmosferă caldă și familială. Există diferite dimensiuni, iar modelele sunt disponibile într-o gamă largă de materiale și culori, de la cele mai clasice la cele mai originale. Înființarea unei insule de bucătărie va necesita know-how-ul designerilor profesionisti in amenajarea de bucatarii.

Îngrijirea marginilor unui blat este esențială pentru a obține un finisaj frumos. Fiind plasate în centrul camerei, finisajele insulei sunt cu atât mai importante cu cât fiecare dintre fețele sale este vizibilă. Descoperiti pe site-ul nostru toata gama de blaturi de mobilier de la Protege Parol pentru o eleganta aparte.

Filtre anunt

Gen mobila: Blat mobila