Cluj

Blaturi de mobilier la oferta in Cluj

Blaturi de mobilier la oferta in Cluj

Detalii anunt

Telefon
0745631079
Social links
Pret
790 LEI
Categorie
Anunturi mobila si accesorii
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Apartine de
Protege Parol
Vizualizari
454

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Blaturi de mobilier la oferta in Cluj

Putem spune că există două „școli de gândire” în ceea ce privește amplasarea blatului de bucătărie: clasicul sau contemporanul. Să detaliați fiecare soluție mai detaliat. Blat tradițional atașat la perete - Pentru acest model, va fi necesar să planificați locația chiuvetei și diferitele elemente: mobilier încorporat, robinete, conexiune electrică ... Se recomandă intervenția unui designer de bucătărie profesionist pentru o bucătărie cu finisaje perfecte. .

Insula de bucătărie centrală foarte modernă Insula se potrivește perfect bucătăriilor moderne. Instalat în centrul spațiului, creează o atmosferă caldă și familială. Există diferite dimensiuni, iar modelele sunt disponibile într-o gamă largă de materiale și culori, de la cele mai clasice la cele mai originale. Înființarea unei insule de bucătărie va necesita know-how-ul designerilor profesionisti in amenajarea de bucatarii.

Îngrijirea marginilor unui blat este esențială pentru a obține un finisaj frumos. Fiind plasate în centrul camerei, finisajele insulei sunt cu atât mai importante cu cât fiecare dintre fețele sale este vizibilă. Descoperiti pe site-ul nostru toata gama de blaturi de mobilier de la Protege Parol pentru o eleganta aparte.

Filtre anunt

Gen mobila: Blat mobila