Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

Black Friday continua la Maurer Imobiliare – cele mai bune oferte imobiliare

Black Friday continua la Maurer Imobiliare – cele mai bune oferte imobiliare

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
1692

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Este luna reducerilor, cea in care se numara cele mai deosebite oferte, iar Maurer Imobiliare, cel mai mare dezvoltator imobiliar Brasov nu face exceptie. Inca din data de 15 noiembrie popularul dezvoltator a lansat pe piata o varietate de oferte pentru apartamentele incluse in cadrul proiectelor pe care le are in desfasurare la ora actuala in Brasov si Constanta – Maurer Residence Brasov, Avantgarden3 si Maurer Residence Constanta.

Multi se afla in cautarea unui spatiu propriu insa nu au identificat inca acele oferte care sa fie si accesibile si convenabile. Este o alegere ce necesita o atentie sporita, avand in vedere costurile ridicate ce le presupune o astfel de investitie. Maurer Imobiliare a avut intotdeauna in vedere nevoile publicului larg, iar in aceasta perioada cresc avantajele financiare pe care le ofera prin spatiile oferite spre vanzare. Este mult mai simplu sa iei o decizie in aceasta privinta atunci cand ti se pun pe tava cu mult mai multe beneficii decat in mod normal.

Un beneficiu de care au parte cei ce se decid sa achizitioneze un apartament parte din ofertele puse la dispozitie de acest dezvoltator imobiliar Brasov il reprezinta cardul de cumparaturi oferit cadou. Acesta poate fi valorificat in orice magazin partener Altex. Valoarea sa este stabilita dupa marimea procentuala a avansului pe care fiecare il achita atunci cand cumpara apartamentul.

Iata care sunt ofertele Maurer:

La plata unui avans de 15%, cardul va avea valoarea de 500 euro. Cei care achita un avans de 20% din valoare imobilului ales primesc un card de cumparaturi in valoare de 700 euro. Pentru procentul de 30% reprezentand avans, cadoul va fi de 1000 euro, iar la plata cash aceasta va fi de 1500 euro.

Se va stabili valoarea voucherului in lei, realizandu-se conversia la cursul de schimb valutar din ziua in care se semneaza antecontractul. Iata o maniera sigura si simpla de a economisi sume consistente de bani, ideala mai ales pentru cei care doresc sa faca achizitii de electronice. O mutare presupune si alte investitii pe langa cea in spatiul imobiliar si acest voucher este un dar mai mult decat binevenit. Obiectivul expertilor Maurer este de a le oferi clientilor posibilitatea de a reduce din cheltuielile deja costisitoare, prin promotiile prezentate.

Maurer Imobiliare – un constructor de visuri


Oricine stie ca Maurer Imobiliare este un dezvoltator imobiliar Brasov de top, care a transformat visul multora de a avea un camin perfect in realitate. Atat cei care au dorit sa cumpere o garsoniera, cat si cei ce au optat pentru un apartament cu 2,3 sau 4 camere, dar si pentru un studio sau duplexuri, au gasit in Maurer un sprijin de incredere.

Spatiile imobiliare, parte din ansambluri rezidentiale nou construite, se remarca prin calitatea inalta specifica atat materialelor utilizate in construirea lor, cat si prin siguranta si confortul pe care le asigura. Iata care sunt alte beneficii de care se bucura cei care opteaza pentru un apartament parte a proiectelor aflate sub umbrela Maurer Imobiliare.

Este vorba de imobile noi, construite recent de echipe cu experienta ce au avut in permanenta in vedere realizarea unor constructii de cea mai buna calitate. Incepand de la instalatiile sanitare si electrice si pana la montarea sistemelor de inchidere/deschidere, fiecare etapa a fost atent pusa in aplicare, astfel ca rezultatele sa fie impecabile.

Un factor foarte important in alegerea apartamentului il constituie cartierul in care acesta este localizat, aspect cunoscut in detaliu de cei interesati sa faca o astfel de achizitie. Expertii Maurer s-au preocupat si in legatura cu acest detaliu, de aceea au pus in practica proiectele atent stabilite numai in cadrul unor locuri bine cotate in Brasov, precum si in celelalte judete in care se desfasoara acestea.

Iata ca cei ce au ales acest dezvoltator pentru a face achizitii imobiliare duc un trai lipsit de evenimente neplacute, avand vecini de asemenea respectuosi, precum si o multime de facilitati. Accesibilitatea pe care o ofera zonele este de asemenea de apreciat, precum si conditiile asigurate celor ce au familii cu copii – unitate de invatamant la indemana, spatii de joaca etc.

Persoanele interesate de cumpararea unui apartament, indeosebi in perioada in care orice achizitie este rasplatita generos, pot accesa pagina maurerimobiliare.ro pentru a afla detalii complete cu privire la promotii.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro