Cluj

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Biofungicide pentru soluri fertile si culturi productive

Biofungicide pentru soluri fertile si culturi productive

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
1260

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Orice cultura agricola va oferi o productivitate mai mare daca solul este tratat cu biofungici de care sa previna bolile plantelor cultivate. De obicei, acestia au la baza compusi din sulf, cupru, mercur, formaldehida. Ofera un dublu beneficiu, acela de a omori ciupercile care distrug plantele, dar fara a actiona nociv asupra acestora.

Biofungicide – cum sunt folosite si cu ce va ajuta


Un fungicid bio va oferi si mai multe beneficii culturilor pe care este aplicat, deoarece acesta nu ataca plantele in niciun fel, dimpotriva, contribuie la dezvoltarea lor si la prevenirea posibilelor boli ale acestora. Este un fungicid care nu afecteaza in niciun fel fertilitatea solului si implicit nici mediul inconjurator. Fiindca in ultimii ani au inceput sa fie folosite cu succes in tot mai multe zone de la noi din tara, iata cateva detalii pe care ar trebui ca orice producator agricol sa le cunoasca despre folosirea acestora si despre impactul pe care il au asupra solului. Majoritatea agricultorilor sunt deseori sceptici in legatura cu folosirea lor. In cele din urma, acestea sunt investitii semnificative, mai ales daca vorbim despre suprafete mari de teren. Prin urmare, este fireasca intrebarea cu privire la profitul pe care il vor scoate in urma folosirii lor si, daca exista un profit. Raspunsul este simplu, da. Folosirea acestora este cel mai bun lucru pe care oricine detine si cultiva diferite plante il poate avea.

Este esential ca plantele sa fie protejate inainte ca acestea sa se imbolnaveasca, fie din cauza solului sau a actiunii unor ciuperci, ori din cauza unor ploi nocive. Un alt factor de luat in considerare este ca, inainte de a cumpara un anumit tip de fungicid, este important sa stiti ca exista fungicide special facute pentru anumite plante. Astfel, daca unele fac bine plantelor, folosirea altora pe anumite culturi poate avea un efect daunator. De regula, aceste detalii sunt specificate pe fiecare produs in parte, iar comerciantul de la care le achizitionati va poate oferi toate detaliile in legatura cu acestea si utilizarea lor sau nu, pe anumite culturi agricole. Perioada in care acestea se aplica este, de asemenea, foarte importanta si trebuie respectata cu strictete. Decizia de a folosi sau nu fungicidele mai tine si de alti factori, printre care esentiali sunt vremea de afara, rotatia culturilor pe terenul agricol, bolile la care soiul cultivat este frecvent expus.

Alege un biofungicid de buna calitate


Alege intotdeauna un produs care provine de la o marca verificata si testata, pentru a nu face mai mult rau decat bine culturii pe care il aplici. In ultima perioada, tendinta este de a folosi substante care sa nu afecteze mediul inconjurator. Prin urmare, acestea sunt in mare parte bio, ceea ce inseamna ca nu folosesc deloc, ori folosesc in cantitati foarte mici, substantele chimice. Pesticide AZ este firma care comercializeaza in Romania biofungicide la preturi excelente, care au o eficienta sporita chiar si la temperaturi ce depasesc 20 de grade Celsius.

Intrati pe pesticide-az.ro pentru a vedea toate produsele bio care sa va ajute sa obtineti o cultura de cea mai buna calitate si o productie mare.De la biofungicide pana la ingrasaminte ecologice, erbicide pentru legume si alte culturi, la neutralizator, mastic pentru taieri si altoiri, produse pentru tratarea solului sau repelenti, gasiti toate produsele necesare pentru gradina casei dumneavoastra si pentru terenurile cultivate pe suprafete mari.

Date de contact:
Telefon: 0726 214 441
Email: contact@pesticide-az.ro

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata. Suntem specializati in programare web ...
  • 0726538389

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro