Cluj

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Beneficiile instalării grilajelor de securitate

Beneficiile instalării grilajelor de securitate

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 4 ani si 1 zi
Apartine de
Web Media Marketing
Vizualizari
1078

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Trăim în vremuri tulburi. Da, am evoluat mult din multe puncte de vedere, însă societatea noastră nu a putut face față ritmului rapid al schimbării fără repercusiuni. S-a pierdut sentimentul de comunitate, s-a pierdut sentimentul de securitate și nu mai ai ai garanția că ești în siguranță nici măcar atunci când te plimbi liniștit pe stradă în lumina zilei, într-o zonă circulată sau când mergi la un concert.

Rolurile și modelele consacrate își pierd însemnătatea, își pierd statutul - așa se face că cei al căror rol primordial este de a proteja și de a susține se transformă peste noapte în agresori (a se vedea cazurile de părinți denaturați). Poate sună dur, dar realitatea este, din păcate, dură. Trăim în vremuri incerte.
În acest context, dorința de a proteja (pe tine, pe cei dragi, sursa de venit, afacerea, locul de muncă) se impune ca o reacție firească.

Apropo de afaceri, există numeroase metode la care poți apela pentru a consolida sistemul de securitate al unei incinte. Printre cele mai eficiente soluții se numără și grilajele. Da, eficiente, însă dintr-un motiv sau altul nu la fel de populare ca spre exemplu, storurile și nu numai.

Grilajele sunt trecute cu vederea în mod nejustificat - considerăm noi - fiindcă avantajele aferente implementării unei astfel de soluții sunt numeroase. Iată 5 astfel de beneficii care, poate-poate, te vor convinge să dai o șansă grilajelor sau cel puțin să îți îmbogățești perspectiva:

1) Mai multă siguranță
Bineînțeles că principalul atu al unui astfel de sistem se reflectă asupra nivelului de siguranță. În mod normal, grilajele sunt instalate în spatele ferestrelor ceea ce înseamnă că orice potențial intrus ar trebui să spargă geamul (și evident să riște să atragă atenție nedorită) înainte de a ajunge măcar la grilajul securizat. Acest sistem de instalare are scopul declarat de a descuraja tentativele de efracție înainte să se transforme în intrări prin efracție și funcționează.

Chiar și o privire comparativă rapidă, nu foarte amănunțită ne arată că protecția oferită de grilajele securizate se impune detașat în fața sistemelor cu funcționalitate similară. De exemplu, storurile (poziționate în fața geamurilor) oferă mai mult loc de manevră intrușilor care pot accesa sistemul din exterior și pot profita de avantajul întunericului pentru a ridica storul fără să atragă atenție sau să trezească vreo suspiciune. Altfel spus, un hoț răbdător și silențios are mult mai multe șanse de a pătrunde într-o clădire ale cărei intrări sunt protejate de storuri decât într-un spațiu prevăzut cu grilaje securizate.

Și ar mai fi de menționat – tot la capitoul securitate – că aspectul grilajului (adică desingul acela cu zăbrele) nu obturează panorama și permite monitorizarea perimetrului din interiorul clădirii, așadar cel însărcinat cu supravegherea teritoriului își poate desfășura întocmai activitatea fără să se expună pericolelor.

2) Condiții nepretențioase de întreținere
Grilajele securizate se manevrează evident, manual. Prin urmare, nu există riscul de a avea de-a face cu mecanisme complicate care se strică (inevitabil) și trebuie reparate. Mai mult, un grilaj nu necesită servicii de mentenanță sau inspecții periodice efectuate de personal calificat, ceea ce face ca un astfel de sistem să fie cu adevărat util și apreciat. Nu e pretențios din punct de vedere al întreținerii și nici nu generează costuri de mentenanță.

3) Aspect plăcut
Poate nu știai că grilajele securizate sunt, de fapt, retractabile – ceea ce îți permite să le scoți din peisaj în timpul zilei. Astfel, aspectul clădirii se schimbă, devine mai plăcut pentru ochiul uman, mai atractiv pentru potențialii clienți și per ansamblu, mai puțin ostil. Apropo de aspect, e important să știi că nu doar clienții țin cont de astfel de detalii, ci și personalul tău poate fi influențat să petreacă mai mult sau mai puțin timp la locul de muncă în funcție de cât de plăcut arată locul.

4) Convenabil
Comparativ cu alte sisteme cu funcționalitate similară, grilajele sunt mult mai accesibile din punct de vedere al prețului. Prin urmare, tu îți poți proteja incinta la o fracțiune din prețul pe care l-ai fi plătit pentru storuri, iar structura este la fel de durabilă și poate chiar mai eficientă. De ce nu ai alege să investești eficient?

5) Ferestre 100% funcționale
Dacă tot am vorbit de storuri, e bine de știut că o astfel de soluție atrage după sine pierderea accesului la ferestre. Așadar, pierzi tot ceea ce înseamnă lumină naturală și de asemenea, nu mai ai posibilitatea de a deschide geamul.

La polul opus, grilajele permit păstrarea funcționalității și a utilității integrale a geamurilor. Îți poți proteja clădirea și în același timp, elimini sentimentul de claustrofobie deoarece te poți în continuare bucura de toate avantajele ferestrelor, de la libertatea de a deschide geamurile atunci când simți nevoia până la păstrarea beneficiilor aduse de lumina naturală. Pe scurt, te bucuri de securitate fără a face compromisuri la capitolul confort.

Așadar, sunt numeroase avantaje de care te poți bucura alegând să investești eficient în securizarea spațiului de lucru. Grilajele îți permit să te simți în siguranță fără să te izolezi, ci dimpotrivă, transformând afacerea ta într-o locație agreabilă și atractivă pentru clientelă.

https://gunther-tore.ro

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro