Cluj

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Beneficiile detinerii unei case din lemn

Beneficiile detinerii unei case din lemn

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 6 ani si 1 zi
Vizualizari
1895

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

O casa este locul unde oamenii se relaxeaza dupa o zi grea de munca si petrec unele dintre cele mai frumoase momente alaturi de cei dragi. Detinerea unei case este visul oricarui om si o mare parte a venitului este investita in cumpararea unei case pentru familie si pentru propria persoana.

O casa este construita in principal din caramizi, pietre, ciment sau lemn. De asemenea, exista renumitele case din lemn. La fel ca si casele obisnuite din caramida si ciment, casele din lemn sunt de asemenea construite in functie de un proiect intocmit de o persoana specializata.

Pentru multi dintre noi, a avea o casa din lemn este un ideal iar fiecare centimetru al casei, cum ar fi peretii, ferestrele si restul mobilierului sa fie executat din lemn. Mirosul natural de padure impreuna cu bucuria atmosferei confortabile sunt doar cateva dintre motivele construirii unei case din lemn. Sederea intr-un astfel de camin in timpul sezonului de iarna ar incanta inima romantica din interiorul oricui.

In tarile cu temperaturi mai scazute si uscate, casele din lemn sunt mai frecvente decat in tarile tropicale unde acestea nu isi merita investitia.

Casele din lemn rotund sunt construite din busteni din lemn imbinati. Planul si amplasarea lor este diferita din punct de vedere tehnic de cea a caramizilor. Pardoselile si peretii lor sunt, de asemenea, executate din lemn. Acoperisul de pe casele din lemn poate fi din lemn, tigla, sau sindrila.

Casele din lemn sunt, in general, construite in zonele care sunt predispuse la cutremure de pamant si alunecari de teren. Acest lucru se datoareaza faptului ca aceste tipuri de case provoaca mai putine daune vietii si proprietatii daca o calamitate naturala are loc.

Atunci cand costurile sunt comparate, cu siguranta vei vota pentru o casa din lemn, deoarece pretul este mult mai mic fata de o locuinta din caramida de exemplu.

In plus, casele din lemn se pare ca ofera o mai buna siguranta in ceea ce priveste focul, deoarece sunt realizate din busteni solizi si rezistenti datorita carora se reduc sansele de accidente la incendiu.

In tarile cu temperaturi scazute, este foarte probabil sa intalnim multe case lemn rotund. Clima acestor tari este potrivita pentru construirea de case din lemn, iar astfel longevitatea casei este mentinuta. Casele din lemn sunt, de asemenea, mai calde comparativ cu casele din caramida. Astfel, in zonele cu clima rece, oamenii le prefera, deoarece lemnul nu devine prea usor rece iar caldura se mentine in casa.

https://www.loghome.com.ro/contact.php

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.